23 Ocak 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 30 Ocak Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 30 Ocak Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 57. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 57.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30 Ocak 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30 Ocak Pazar Fragmani izle, 30 Ocak Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 57. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30.01.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 30 Ocak 57. Bölüm Özeti :

Miran polisten kaçmayı yine başarmış, Fatma’ya takılan vericiyi de bulmuştur. Hasip’in arkadaşı Şeref’in köyüne Reşat ve Fatma’yı da alarak gider. Oğluna kavuşabilmek için her şeyi göze almış bir anneyi bundan böyle neler beklemektir?
Asmin’in başına gelenlerin ciddiyetini öğrenen Altay, tedavi için Dildar’ı da alarak helikopterle İstanbul’a gelir. Asmin İstanbul’da çocuklarıyla duygusal bir kavuşma anı yaşar. Bu arada istediği delillere nihayet ulaşan İstanbul Emniyeti, Nevin’in Reşat’ı kendi elleriyle Miran’a getirdiğini öğrenir. Artık Miran’a kavuştuğunu zanneden Nevin’e cezaevi yolları yeniden mi görünecektir. Tüm yaşananlar ise Atıf’ın kısmi felç geçirmesine sebep olur.
Tüm gerçeği Fatma’yı döverek öğrenen Miran, bu davranışıyla Reşat’ı karşısında bulur, Reşat babasına çok öfkelidir. Oğlunun gönlünü tekrar kazanmaya çalışan Miran, ensesinde hissettiği polisten kaçma planları yapmaya devam eder. Tek yol Irak’a kaçıştır, ama maddi sıkıntısı planlarına tuz biber olur. Neyse ki Sarı Necmi cezaevinden çıkmış ve Miran için tahsilat yapma sözü vermiştir.
Tedavi süreci başlasa da krizleri ve Miran’a ait geçmiş kabusları Asmin’in peşini bırakmamaktadır. Altay yeniden karısına, karısını da ailesine kazandıracak mıdır?



Aşk Bir Hayal 30 Ocak 57. Bölüm Fragmani izle

0 yorum: