30 Ocak 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm 6 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 58.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat Pazar Fragmani izle, 58. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 6 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 06.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm 6 Şubat Bölüm Özeti :

Reşat annesine kaçalım der. Bu fikir Fatma'nın da aklına yatar. Kaçmayı deneyen Fatma ve Reşat yakalanırlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.

Nevin hala tutukevindedir. Sancıları başlar. Mahkum kadınlar Nevin'i ciddiye almazlar fakat Nevin'in doğumu başlar ve Keje bebek dünyaya gelir. Nevin tutukevinden kurtulup Miran'a gitmek için hayaller kurmaya başlamıştır bile.

Asmin klinikte tedavi görmektedir fakat geçirdiği krizler onu çok zorlar. Klinikte tedavi gören Sevgi dışarıdan uyuşturucu sağlamaktadır ve Asmin’in zor halinden kazanç elde etmek için fırsat kollamaktadır. Asmin kurtuluyorum derken yeni bir uçurumun kenarına gelmek üzeredir.

Miran Altay’ı arar. Bana olan borcunu öde der. Altay çok sinirlenir, hemen emniyete haber verir. Miran vakit kaybetmeden Altay’a birkaç adamını yollar. Altay yolda arabasıyla giderken Miran’ın adamları silahla saldırır. Altay ölümle burun burunadır.



Aşk Bir Hayal 58. Bölüm 6 Şubat Fragmani izle

0 yorum: