27 Ocak 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm 3 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 20.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat Perşembe Fragmani izle, 20. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 3 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 03.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm 3 Şubat Bölüm Özeti :

Erdoğan, Fatmagül ile Kerim’in yalnız oldukları evi basıyor. Fatmagül’ün söylediği gerçek, nikâh salonunda bomba etkisi yaratır. Artık Meltem hayatının en zor kararıyla karşı karşıyadır. Kerim bu son durumla hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkındadır. Yaşaranlar’ın mutlaka intikam alacağını düşünerek Fatmagül’ü evden uzaklaşmaya ikna etmeye çalışır. Ancak Fatmagül artık düşmanlarıyla yüzleşmekten korkmamaktadır. Gerçekleri saklamak için oynanan oyun sona erer. Ancak ne Erdoğan’ın, ne de Reşat Yaşaran’ın pes etmeye niyeti yoktur. Kerim’in korktuğu olur, Erdoğan bir gece Kerim’le Fatmagül’ün yalnız oldukları evi basar.
Fatmagül aylar sonra hayatını karartan gölgelerle, ilk kez karşı karşıya gelir.
İstanbul’da yaşanan olaylardan habersiz, Ebe Nine ve Mukaddes kasabadaki evlerinin satışını gerçekleştirirler. Münir’in tuzağına düştüğünü son anda anlayan Ebe Nine gerçeğin ucundan bir tutunca, olayları tamamen çözer. Artık Ebe Nine de gerçeği öğrenmiştir. Olaylar ilk kez Kerim ile Mustafa’yı bir ölüm kalım savaşında karşı karşıya getirir.



Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm 3 Şubat Fragmani izle

0 yorum: