24 Ocak 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 31 Ocak Fragmani izle

Küçük Sırlar 27. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak Fragmani izle, Küçük Sırlar 27.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak Pazartesi Fragmani izle, 27. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 31 Ocak Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 31.01.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 27. Bölüm 31 Ocak Bölüm Özeti :

Çetin sabah uyanır ve yanında Heves’i görür. Çetin ne yapıp edip bunu Su’nun duymamasını sağlamalıdır. Heves’in derdi ise Ayşegül’ledir.
Su, Çetin’i defalarca aramasına rağmen cevap alamadığı için onu merak etmektedir. Çetin telefona cevap verir. Ama bütün amacı Su’nun Demir’le ilgili ona açık vermesini sağlamaktır.
Arzu, Ali ve Ceyla’dan iyice şüphelenmektedir. Ali’nin cevapsız aramalarına da dönmemesiyle birlikte Arzu’nun iyice tepesi atar ama Ali bu sefer paçayı kurtarır.
Demir, Ömer tarafından yüklü bir primle ödüllendirilir. İlk kez bu kadar yüklü bir para kazanan Demir kendini güçlü hisseder. Fakat Ayşegül’ün de bu başarısında payı olduğundan, ona da paranın bir kısmını verir. Hayali olan arabayı alır. Yeni oyuncağının ilk konuğu Ayşegül olacaktır. Onları ilk görenler ise Çetin ve Su.
Ayşegül, Heves ‘in Çetin’le beraber olduğunu öğrenir. Ayşegül bu bilgiyi kendi yararına kullanır.
Su, Heves ve Çetin’in yattıklarını öğrenir ve Çetin’den hesap sormaya gider. Çetin’in özür dileyeceğini sanır ama Çetin’in intikamı çok ağır olacaktır.



Küçük Sırlar 27. Bölüm 31 Ocak Fragmani izle

0 yorum: