26 Ocak 2011 Çarşamba

Unutulmaz 69. Bölüm 2 Şubat Fragmani izle

Unutulmaz 69. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat Fragmani izle, Unutulmaz 69.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat Çarşamba Fragmani izle, 2 Şubat Unutulmaz Fragmani izle, 69. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 02.02.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 69. Bölüm 2 Şubat Bölüm Özeti :

Eda’yı beklerken, karşısında Ece ile öpüştükleri fotoğrafı ve Eda’nın nikah yüzüğünü bulan Harun şok içindedir. Sadece Harun değil. Türkan, Cemil ve diğer misafirlerde neler olduğunu anlamaya çalışmaktadırlar. Bir kişi hariç; Ece. Harun büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içinde ne yapacağını bilmez bir haldedir.

Hayatının en zor kararını alan Eda, Yağmur’a babasıyla evlenmeyeceklerini söyler. Küçük kız bir şey anlamamıştır. Sadece annesinin onu tekrar bırakıp gitmesinden endişe etmektedir. Ancak Eda onu rahatlatır ve birlikte kısa bir tatile çıkmaya karar verirler. Her şeyin başladığı yer onları beklemektedir.

Harun’un yapabileceği tek bir şey kalmıştır. O doğum gününün kasetini bulup Eda’nın gerçeği anlamasını sağlamak. Kaseti almak için Ece’yi kaldığı otele götüren Harun, odada Batu’nun olduğundan habersizdir. Harun kaseti ararken Batu’nun silahının hedefi olduğunun farkında değildir.
Yağmur annesinin ona yaptığı tatlı sürprizi doya doya yaşarken, Eda kendini pek de iyi hissetmemektedir. Annesinin bu halini gören Yağmur endişelenir. Harun, Eda ve Yağmur’u bulmak için her yolu denerken, gelen bir telefon genç adamı çok mutlu edecektir.

Hazar’ın adamları tarafından tehdit edilen Burak, Aras’ı uyarmaya çalışırken, Aras’ın aklında sadece Eda vardır. Genç adam Eda’ya olan aşkını kalbine gömmeye kararlıdır. Melda hem yaşadığı travmanın hem de annesinin hastalığının yarattığı psikoloji ile mücadele ederken, Kerem de babasıyla ilk defa sert bir tartışmaya girecektir.

Eda, Yağmur ve Harun doktorun verdiği haberin şaşkınlığı ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. Harun’un aklında tek bir şey vardır. Ece ile Eda’yı yüzleştirmek ve Eda’ya yalan söylemediğini kanıtlamak.



Unutulmaz 69. Bölüm 2 Şubat Fragmani izle

0 yorum: