13 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm 20 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 60.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat Pazar Fragmani izle, 20 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 60. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm 20 Şubat Bölüm Özeti :

Nevin Miran’la yaşayacakları aşk yuvasını tutmuştur. Miran Keje bebeği kucağına alacağı zamanı sabırsızlıkla beklemektedir. Fatma kaldığı otelde çalışan Bekir’le dertleşir, Bekir sana bir iş ayarladım der. Fatma sevinir, ancak pavyonda çalışacağından haberi yoktur…
Asmin ve Altay güzel günler geçirmektedirler. Asmin doktoru Fikret’ten izin alır, çocuklarıyla birlikte Uludağ’a tatile giderler. Asmin tatilde de içindeki canavardan kurtulamaz. Tatilleri rezil olur.
Miran trenin penceresinden akıp giden manzaraya dalıp Asmin’in hayalini kurar. Nevin Keje bebeği alıp babasının evininden ayrılır. Atıf Miran’ın İstanbul’a geldiğini öğrenir, bunu Altay’la paylaşır. Altay bu haberi duyunca huzursuz olur.
Maryam, Gabriel ve Güle’yi ayırmak için oyun oynar. Acaba Güle ve Gabriel bunun tuzak olduğunu anlayabilecek mi?
Asmin ve Altay’ın ailece gittikleri Uludağ tatil görüntülerini Asmin’i hastaneden tanıyan Sevgi ve keş sevgilisi Adnan izler. Asmin’in kendisine hazırlanacak tuzaktan haberi yoktur.
Miran sonunda İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’da saklanabilmek için acaba nasıl bir yol bulacak? Nevin Miran’dan habersiz nikah hazırlıkları yapmaktadır. Miran bu sürprizden hoşlanacak mı?
Asmin tekrar kliniğe geri dönmüştür. Günlüğüne yazdığı gibi bu canavarı yenebilecek mi tekrar hayata katılacağı çocuklarına sarılabileceği günlere kavuşabilecek mi?



Aşk Bir Hayal 60. Bölüm 20 Şubat Fragmani izle

0 yorum: