20 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm 27 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 61.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat Pazar Fragmani izle, 27 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 61. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm 27 Şubat Bölüm Özeti :

Asmin kendini iyi hisseder, Fikret’ten izin alır, tekrar evine çocuklarının yanına döner. Asmin’in eve dönmesine çocuklar, Dildar çok sevinirler.
Nevin gelinliğini giyinmiş sürpriz nikah için hazırdır. Ancak Miran bu sürprizden hiç hoşlanmaz. Nevin kırılır, hayalleri yıkılır. Miran, “Benim geldiğim topraklarda ağa evleneceği zaman hazırlıklar aylar öncesinden başlar, böyle kaçak göçek evlenilmez” diyerek, Nevin’in gönlünü alır. Maryam’ın Güle ve Gabriel’i ayırma planı işe yaramıştır. Güle bu durumu Dildar ile paylaşır. Dildar Güle’ye akıl verir. Ancak bu ayrılık çok sürmez.
Altay’ın şirketini ve şantiyesini Miran’ın adamları basar. Her yeri yakıp yıkarlar, Miran’ın Altay’a mektubunu bırakırlar. Altay çok sinirlenir. Asmin Memo’yu okula bırakırken Miran Asmin’i görür ve takip eder. Miran Memo’ya Asmin’e vermesi için Miran’ın mektubunu verir.
Asmin başına geleceklerden habersiz Şirin’i parka götürür. Asmin’in hastaneden tanıdığı Sevgi ve keş sevgilisi parkta Asmin’i beklemektedir. Sevgi, Asmin’in kafasını karıştırır, kartını bırakır.
Fatma artık pavyonda çalışmak istemez, fakat çalışmak zorundadır. Miran’ı tanıyan bir adam Fatma’yı pavyonda görür. Fotoğraflarını çeker. Miran bu fotoğrafları görünce çok sinirlenir. Kılık değiştirerek Fatma’yı ziyarete gider. Acaba Fatma bu zor durumdan kurtulabilecek mi?
Asmin Miran’ın mektubundan dolayı yeni bir kriz geçirir. Evden kaçarak Sevgi’nin evine gider. Polisler baskın yapar, Asmin kendini karakolda bulur. Asmin yeni bir hayal kırıklığı, yeni bir yıkılışın ardından tekrar ayağa kalkabilecek mi? Yoksa hayatına uyuşturucunun esiri olarak mı devam edecektir?



Aşk Bir Hayal 61. Bölüm 27 Şubat Fragmani izle


0 yorum: