27 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 62.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart Pazar Fragmani izle, 6 Mart Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 62. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 06.03.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm 6 Mart Bölüm Özeti ;

Asmin polis baskınında yakalandıktan sonra Savcının karşısındadır. Kan tahlilleri temiz çıktığı için serbest bırakılır. Altay Asmin’e çok kızmıştır, onu tekrar kliniğe yatırır. Asmin’in dünyası bir kez daha kararmıştır.
Fatma’ya arabası ile çarpan Şahin Bey’dir. Annesi Nur Hanımla birlikte büyük bir köşkte yaşamaktadır. Fatma nerede olduğunu bilmeden gözlerini bu büyük köşkte açar, büyülenmiştir. Her an kapı dışarı edileceğini düşünmektedir. Nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez bir haldedir.
Miran Hasip’le birlikte Fatma’nın izini sürmüştür. Fatma’nın kaldığı eski otele giderler. Otelde çalışan adamı tartaklarlar, ancak Reşo’nun fotoğrafı dışında hiç bir iz bulamazlar. Asmin Fikret’le dertleşir, artık Altay’ı da kaybettiğini düşünmektedir.
Asmin’in yakalandığı haberi televizyonlarda yayınlanır. Bu haberi izleyen Miran bütün bunlara sebep olan Sevgi’nin öldürülmesini ister. Bir tetikçi tutarlar ve adliye çıkışı Sevgi’yi öldürürler…
Klinikte olan Asmin Sevgi’nin haberini bir arkadaşından öğrenir. Altay’ı bu sebepten dolayı sorguya çekerler.
Nevin evde Asmin’in fotoğraflarını bulur. Çılgına döner. Miran’la konuşur. Miran’ın bu konuşmaya tepkisi çok sert olur.
Miran Asmin’e çiçek gönderir. Üzerinde yazan nottan çiçeği gönderenin ve Sevgi’yi öldürenin Miran olduğu anlaşılır. Asmin artık aklını kaçırmak üzeredir. Çocuklarının bile karşısına çıkacak gücü kalmamıştır.



Aşk Bir Hayal 62. Bölüm 6 Mart Fragmani izle

0 yorum: