3 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat Perşembe Fragmani izle, 21. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 10 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Bölüm Özeti :

Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş ediyor.

Mustafa inanmak istediği gerçeklerin koca bir yalandan ibaret olduğunu, en nefret ettiği kişiden, Kerim’den öğrenir. Artık suçlular da, gerçekler de ortadadır. Kerim ise Mustafa karşısında, Fatmagül’ü korumak için kendi hayatını bile gözden çıkarır. Kerim’in hayatından endişe eden Ebe Nine, tüm engellemelere rağmen polise gider. Ebe Nine’nin iddiaları kafaları karıştıracak kadar ciddidir. Kerim’in Mustafa’ya gerçekleri itiraf ettiği öğrenildiğinde, başta Fatmagül olmak üzere, herkes korku ve telaşı aynı anda yaşar. Son gelişmelerden habersiz olan Reşat Yaşaran’ın, Kerim ve Fatmagül’e karşı planları kendi felaketiyle sonuçlanır. Mustafa’nın öfkesinin hedefi Selim olur. Adaletin yerini bulmasını isteyen Ebe Nine mücadelesini sürdürür. Fatmagül de hayatı ile ilgili kararları artık kendi vermek ister. Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş eder. Fatmagül’ün hayatının en karanlık anı, şimdi Reşat Yaşaran ile Mustafa arasında yeni bir pazarlığın konusudur. Mustafa kaderini değiştirecek tercihini yaptığında, Fatmagül’le karşı karşıya gelecektir.



Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Fragmani 1 izle




Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Fragmani 2 izle


0 yorum: