17 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm 24 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 23.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat Perşembe Fragmani izle, 23. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 24 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm 24 Şubat Bölüm Özeti :

Hayatı hakkında söz sahibi olmak, kendi ayakları üstünde durmak isteyen Fatmagül çalışmaya karar veriyor.

Fatmagül, geçmişine ait son anıdan kurtulduğunda, Kerim aylardır beklediği en büyük umut ışığına kavuşur. Artık Fatmagül’le hislerini paylaşma konusunda daha cesaretlidir.
Fatmagül’ün korkmadan, güvenli bir hayat yaşamasını isteyen Ebe Nine, Reşat Yaşaran’a rest çeker. Yaşaranlar sonsuza kadar ailesinden, Fatmagül’den uzak duracaktır. Reşat Yaşaran’ın da tek isteği bu konunun tamamen kapanmasıdır. Herkes ortalığın sakinleşeceğine inanırken, Vural’ın Erdoğan’la ilgili korkularıysa rahat bir nefes almaya engeldir. Yaşaranlar’dan istediğini elde edemeyen Mustafa’yı şirket çıkışında Ebe Nine beklemektedir. Geçmişini geride bıraktığını söylemesine rağmen, Mustafa, Fatmagül’ü hayatından kolayca çıkarmayacağının ilk işaretlerini verecektir.
Kerim, Fatmagül’le anlaşmalı evliliklerini biraz olsun gerçeğe dönüştürme umuduyla alyans alır. Ancak Kerim’in bu adımı, Fatmagül’ün bıçak gibi kesen öfkesiyle son bulur. Fatmagül o yüzüğü elaleme göstermek için bile olsa takmayacaktır.
Hayatı hakkında söz sahibi olmak, kendi ayakları üstünde durmak isteyen Fatmagül çalışmaya karar verir. Erol’un yanında bulduğu iş Fatmagül’ün hayatında yepyeni bir sayfa açarken, Fatmagül kendisine güç verecek desteği Kerim’de bulacaktır.



Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm 24 Şubat Fragmani izle

0 yorum: