24 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 24. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Perşembe Fragmani izle, 24. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 3 Mart Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 03.03.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 24. Bölüm 3 Mart Bölüm Özeti :

Aldığı alyansı, Fatmagül’ün parmağına takması, Kerim’in cesaretini arttırıyor.

Büyük bir heyecanla yeni işine başlayan Fatmagül’ün ilk ziyaretçisi Kerim’dir. Kerim Fatmagül’ün alyansı taktığını görür. Artık o alyans parmaktan hiç çıkmayacaktır.

Mustafa’nın Fatmagül’ün nişanlısı olduğunu öğrenen Meltem, Mustafa’yla konuşmak üzere karşısına çıkar. Mustafa iki dudağının arasındaki sözlerin, Yaşaranlar için kıymetinin farkına varır. Bu durum, dengeleri değiştirmek için Mustafa’nın elinde bir koza dönüşecektir. Fatmagül liseyi dışarıdan bitirme sınavları yaklaştıkça, daha sıkı çalışmaya başlar. Bu vesileyle eve bilgisayar alınır. Ama bu fırsat Fatmagül’den önce Mukaddes’in işine yarar. Mukaddes bu vesileyle çok uzun zaman önce geride bıraktığı yaralı hikayesinin kapısını aralar. Yaşaranlar cephesinde tehlikeli sular durulmuş gibidir. Ancak Vural’ın şüpheleri, bitmemiş hesapların habercisidir. Vural’la Erdoğan, Fatmagül yüzünden karşı karşıya gelirler. Vural’ın vicdan azabı onu her fırsatta Fatmagül’ün kapısının eşiğine getirir. Aldığı alyansı, Fatmagül’ün parmağına takması Kerim’in cesaretini arttırır. Fatmagül’ün ona güvenmesini her şeyden çok istemektedir. Fatmagül’le arasındaki mesafeleri eritmek için tüm fırsatları değerlendirir. Mukaddes ise yıllar önce hayatını değiştiren kişiye ulaşır. Artık ne yapacağına karar vermiştir.



Fatmagülün Suçu Ne 24. Bölüm 3 Mart Fragmani izle

0 yorum: