11 Şubat 2011 Cuma

Gönülçelen 40. Bölüm Fragmani izle

Gönülçelen 40. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat Fragmani izle, Gönülçelen 40.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat Cuma Fragmani izle, 40. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 18 Şubat Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 18.02.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 40. Bölüm 18 Şubat Bölüm Özeti :

Ceren’in Murat’ın yeni sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla beraber Hasret büyük bir şok yaşar. Bunun aslında Murat’ın bir oyunu olduğundan habersizdir. Hasret büyük bir kıskançlık ve rekabet duygusuyla kendi planını kurar. Ancak olaylar beklediği gibi gelişmeyecektir. Ceren bir yandan bu oyundaki rolünü oynarken bir yandan da Murat’ı harekete geçirmeye çalışır. Ona göre Murat gidip Hasret’le her şeyi açık açık konuşmalıdır! Hasret ve Levent’in Nesrin’lere geldiği bir akşam Hasret en büyük kıskançlığını yaşar. Gecenin sonunda ise hem Murat hem de Hasret eskilere gidecektir!

Kobra mahallede seçim anketi yaptırır. Sonuçları görünce B planını uygulamaya koyar! Nakiye ise gizemli sevgilisinin izini sürmeye devam eder. Ona çok yaklaşmıştır!



Gönülçelen 40. Bölüm 18 Şubat Fragmani izle

0 yorum: