12 Şubat 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmani izle

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat Fragmani izle, Kavak Yelleri 150.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat 2011 Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat Cumartesi Fragmani izle, 150. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 19 Şubat Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 19.02.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 150. Bölüm 19 Şubat Bölüm Özeti :

Aslı ile Efe, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açıyorlar.

Efe ile Aslı, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açarlar. Aslı’nın, Ayşe’nin ölümü ile ilgili savcılığa gitmesi gerekmektedir. Aslı savcılıkta zor anlar yaşar. Efe çok istemesine rağmen Aslı’nın yanında olamaz. Güven ise Aslı’yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Bununla birlikte Rıfat ve oğulları ceza almadan kurtulmanın bir yolunu ararlar. Aslı onları engelleyebilecek mi?
Deniz, baba olacağını öğrenmiştir. Özge ise Deniz’i kaybetmemek için elinden geleni yapar. Deniz, Özge ile yollarını ayırır ve Mine’ye sürpriz bir teklifte bulunur. Özge ise Deniz’in peşini bırakacak gibi değildir. Bununla birlikte, Mine’nin hamileliğini Duygu da öğrenir. Mine, Duygu’nun elinde oyuncağa dönüşür. Mine’nin intikamı fena olacaktır.
Güven, Aslı’yı mutlu etmek için elinden geleni yapar. Aslı’dan bir umut beklediğini dile getirir. Aslı’nın söyleyecekleri ise Güven’in kalbinde derin bir yara açar.



Kavak Yelleri 150. Bölüm 19 Şubat Fragmani izle

0 yorum: