21 Şubat 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 28 Şubat Fragmani izle

Küçük Sırlar 31. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 31.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat Pazartesi Fragmani izle, 31. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 28 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 28.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 31. Bölüm 28 Şubat Bölüm Özeti :

Çetin ve Cem Aslan nezaretten kurtulmayı başarırlar. Ama ikisi de ailelerine rezil olmuşlardır. Çetin barı açma işinden vazgeçmez. Bir şekilde gerdanlığı Ayşegül ve Su’dan almanın yolunu bulacağına emindir ve Cem Aslan’a bir plan önerir.
Ayşegül ve Su ise daha büyük bir entrika peşindedirler. Onları ailelerine rezil etmek ikisine de yetmemiştir.
Demir Müge’yle bir gece önceden tanışmış olmasına rağmen onu çok uzun zamandır tanıyor gibi hissetmektedir. Müge’nin rahatlığı Demir’i de rahatlatır. Sonunda Su’yu unuttuğunu düşünse bile, Su’nun kendini unutturmaya hiç niyeti yoktur.
Arzu ve Ali barışmıştır. Ali artık kendini biraz daha güvende hissetmektedir. Kafasını tek kurcalayan şey, Arzu’nun tekrar sahneye çıkacak olmasıdır. Diğer yandan Ali Ceyla’ya gerçekten kızgındır. Bu defa roller değişir ve Arzu, Ceyla ve Ali’yi, “kankaları” barıştırma görevini üstlenir.
Su, Cem Aslan ve Çetin’le buluşur. Çetin, Su’ya Ayşegül’ün ona kazık atmak üzere olduğunu söyler ve Su’yu Ayşegül’ün üzerine salar. Ayşegül hep ondan nefret etmiştir zaten. Su’yun Ayşegül’e olan güvenini sarsar. Su Ayşegül’ün üzerine saldırır. Çet ve Cem Aslan olanları keyifle izlerler. Su gerdanlığı Çet’e götürür. Çet sonunda istediğini elde etmiştir. Ama son gülen her zaman daha iyi güler.



Küçük Sırlar 31. Bölüm 28 Şubat Fragmani izle

0 yorum: