15 Şubat 2011 Salı

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmani izle

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 30.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat Pazar Fragmani izle, 30. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 21 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 21.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 30. Bölüm 21 Şubat Bölüm Özeti :

Ayşegül ve Su ne yapacaklarına karar verene kadar, Ayşegül gerdanlığı otelde bir kasaya saklar. Cem Aslan gerdanlığın olmadığını fark edince çıldırır. Çet’e haber verir. İkisi de büyük panik içindedir. Eğer o gerdanlığı bulamazlarsa, tüm bar hayallerine veda etmek zorundadırlar. Ama Çetin’in pes etmeye niyeti yoktur.
Ali kıskanmasına rağmen Arzu’ya dönmeyince, Arzu ağlayarak Ceyla’dan yardım ister. Bu akşam sevgililer günüdür ve Ali’yi kaybetmekten çok korkmaktadır. Ceyla önce ne yapacağını bilemez. Ali ile beraber bir sevgililer günü geçirme fırsatını Arzu için feda edecek midir?
Demir de Sevgililer Günü için bir parti hazırlamaktadır. Diğer yandan aklı hala Su’dadır ama ona her güvendiğinde pişman olmuştur. Artık öfkelidir. Onu unutmak için karşısına çıkan bir fırsatı değerlendirir. Oysa Su bundan habersiz, Demir’in kapısının önüne kadar gitmeyi göze almıştır.
Çetin, gerdanlığın onda olduğunu öğrenince Ayşegül’ün kendisine olan zaafını kullanmaya kalkar. Ayşegül ona inanır. Çet işleri yoluna sokmuş gibidir. Ama Ayşegül’le oynamanın ne demek olduğunu tam da o esnada anlayacaktır.



Küçük Sırlar 30. Bölüm 21 Şubat Fragmani izle

0 yorum: