19 Şubat 2011 Cumartesi

Lale Devri 22. Bölüm 26 Şubat Fragmani izle

Lale Devri 22. Bölüm Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat Fragmani izle, Lale Devri 22.Bölüm Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat 2011 Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat Cumartesi Fragmani izle, 22. Bölüm Lale Devri Fragmani izle, 26 Şubat Lale Devri Fragmani izle, Lale Devri 26.02.2011 Fragmani izle

Lale Devri 22. Bölüm 26 Şubat Bölüm Özeti :

Çınar’ın evlilik kararı karşısında şaşkına dönen Ilgaz’lar hemen hazırlıklara başlar. Her şey Çınar’ın istediği gibi büyük bir gizlilikle yapılacaktır. Böylece Yeşim, nikâhı öğrenmeyecek ve engel olmaya çalışamayacaktır.

Zehra’nın Çınar’la evleneceğinden haberi yoktur, öğrendiğindeyse Nedret Hala’ya hayır diyemez. Necip Bey, biricik oğlu Çınar’ın, sevmediği birisiyle evlenerek hayatını zindan etmesine izin vermeyecektir. İkbal’e rağmen Çınar’ı son kez uyarmaya kararlıdır.

Zümrüt, henüz kendine itiraf edemese de Necip’e aşık olmuştur. Kocasının güvenini kazanabilmek için Çınar’ın nikahını Yeşim’den saklayacaktır. Yeşim ise Çınar’a bir türlü ulaşamamaktadır.

Her koşulda Çınar’ın gölgesinde kalan ve bu durumdan nefret eden Reyhan, Çınar’ın hayatını düzene sokup, işlerin başına geçmesini istememektedir. Reyhan ilk kez ailesine ihanet eder ve söz konusu evliliği durdurabilecek tek kişinin kulağına nikâhın yerini fısıldar. Yeşim nikahı engelleyebilmek için çaresizce çabalayacaktır. Tam başardığını düşündüğü sırada ise kaderin ona hazırladığı yeni oyundan habersizdir.



Lale Devri 22. Bölüm 26 Şubat Fragmani izle


0 yorum: