16 Şubat 2011 Çarşamba

Unutulmaz 72. Bölüm 23 Şubat Fragmani izle

Unutulmaz 72. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat Fragmani izle, Unutulmaz 72.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat Çarşamba Fragmani izle, 72. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, 23 Şubat Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 23.02.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 72. Bölüm 23 Şubat Bölüm Özeti :

Gösterim Saati: 22:45
Kanal:
Birbirinden nefret eden Harun ve Aras bu sefer farklı bir şekilde karşı karşıyalar. Hazar’ın Aras’a kurduğu ölümcül tuzağa engel olmak isteyen Harun bunda başarılı olacak mıdır?

Eda, Harun’u kendinden uzak tutmaya çalışırken Harun’un koyduğu kurallar karşısında çaresiz kalır. Madem Yağmur’u mutsuz edecek her şeyden kaçınacaklardır, o halde gerçek bir karı koca gibi davranmalıdırlar. Eda bir çıkmazın pençesindedir. Acı ve kıskançlık onu esir etmiştir.

Hala Batu’yla yaşadığı o korkunç gecenin etkisinde olan Melda, Harun’un Batu hakkında söylediklerini düşünmektedir. İçinden bir ses bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söylemektedir. Ancak Batu’nun buna vereceği tepkiler ise genç kadını korkutmaktadır. Bu arada Türkan’ın ameliyat olmaya karar vermesi Cemil için umut veren bir müjdedir.

Eda’ya oynadıkları oyunun kurallarını kendisinin koyacağını kesin bir dille anlatan Harun’un Cemil’le yapacağı konuşma olayların gidişatını değiştirecektir. Ama değişmeyen tek şey Eda ve Harun’un çektiği amansız ıstıraptır. Çaresi olmayan bir ıstırap.

Batu, Burak’ı konuşturmak için yaptığı işkencenin dozunu artırırken, Burak da yakaladığı bir şansı değerlendirmek için harekete geçer. Ancak sonunda kendini hiç beklemediği bir yerde bulacaktır. Yanı başında ise sadece ölüm vardır.

Eda’nın Aras’la iş yapması sadece Harun’u germemektedir. Hayat’ta bu durumdan hiç hoşnut değildir. Ama Eda’ya olan sevgisi her şeyin üstesinden gelecektir. Aras, Eda’ya olan duygularını dizginlemeye çalışırken, Harun da Eda’nın çektiği büyük ıstıraba daha fazla dayanamayacağını anlamıştır. Cemil’le konuşmaya karar verir.



Unutulmaz 72. Bölüm 23 Şubat Fragmani izle

0 yorum: