21 Mart 2011 Pazartesi

Arka Sokaklar 197. Bölüm Fragmani izle

Arka Sokaklar 197. Bölüm Fragmani izle, Arka Sokaklar 28 Mart Fragmani izle, Arka Sokaklar 197.Bölüm Fragmani izle, Arka Sokaklar 28 Mart 2011 Fragmani izle, Arka Sokaklar 28 Mart Pazartesi Fragmani izle, 28 Mart Arka Sokaklar Fragmani izle, 197. Bölüm Arka Sokaklar Fragmani izle, Arka Sokaklar 28.03.2011 Fragmani izle

Arka Sokaklar 197. Bölüm 28 Mart Bölüm Özeti ;

Murat ve Melek, bir görev esnasında rehin alınıyor. Rıza Baba ve ekip de, onları kurtarmak için harekete geçiyor.

Sinan, Elif’in gidişinin ardından darmaduman olur. Murat’a gider. Mesut ve Murat’la dertleşirler.
Ayla bunalıma girer ve herkese gerekli gereksiz bağırmaya başlar. Sinir sistemi bozulmuştur. Ev işlerine elini bile sürmez. Sabah kahvaltı hazırlamak Ali’ye kalır.
Canay, Seyran’ın sahne aldığı bara fal bakmaya gelir. Seyran’la yıldızları barışmaz. Seyran’a fal bakarken Mesut Komiser’le sevgili oldukları ortaya çıkar ve Canay söylenmeye başlar. Oduncu Mesut Komiserim’le ne yaşanmışlıklarımız var bizim diyince Seyran çileden çıkar ve Canay’ı dövmeye başlar.
Ertuğrul 25 yıl diye girdiği cezaevinde yıllarını doldurmayı beklerken bir anda af çıkar ve serbest bırakılır. Sabıkası, maddeli halde Eylül isimli bir bayana tecavüz edip, öldürmesidir. Eylül’ün eşi Şenol’un Ertuğrul’dan alınacak intikamı vardır ve peşine düşer. Şenol, Ertuğrul’u yakalar ve ücra köşede bir dağ kulübesine saklar. Rıza Baba ve ekip, Şenol ve Ertuğrul’un peşine düşerler. Murat ve Melek bir iz bulurlar. Ancak Şenol’un kimseye acıması kalmamıştır. İzlerini bulan Murat ve Melek’i rehin alır. Ekip, Murat ve Melek’i kurtarmak için harekete geçer.



Arka Sokaklar 197. Bölüm 28 Mart Fragmani izle

0 yorum: