20 Mart 2011 Pazar

Arka Sıradakiler 150. Bölüm Fragmani izle

Arka Sıradakiler 150. Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 27 Mart Fragmani izle, Arka Sıradakiler 150.Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 27 Mart 2011 Fragmani izle, Arka Sıradakiler 27 Mart Pazar Fragmani izle, 150. Bölüm Arka Sıradakiler Fragmani izle, 27 Mart Arka Sıradakiler Fragmani izle, Arka Sıradakiler 27.03.2011 Fragmani izle

Arka Sıradakiler 150. Bölüm 27 Mart Bölüm Özeti ;

Oktay’ın serbest bırakılmaması Gamze’yi ve arkadaşlarını perişan etmiştir. Tayfa elinden geleni yapar ama Oktay’ın suçsuzluğunu kanıtlayacak hiçbir şey bulamaz. Beklenmedik bir insandan, annesinden gelen yardım teklifi Gamze’yi umutlandırır. Esra, kızına yardım etmeye çalışırken hayatını tehlikeye attığının farkında değildir.

Zehra’nın mektubu Ali’yi yıkmıştır. Zehra ve Saffet aşk sarhoşluğu içerisinde kendilerine yepyeni bir hayat kurmaya hazırlanırlar. Diğer tarafta Ali sağlığını kaybetmeye başlamıştır. Olanlara inanamaz, hala umudu vardır. Ama Sedat’tan gelen fotoğraflarla kendisine ihanet eden kişinin kim olduğunu anlaması Ali için son darbe olur.

Faruk, Sibel’e olan takıntısını alkol ve uyuşturucu ile bastırmaya çalışır. Ama bütün bunlar, durumu daha da kötüleştirmekten başka bir işe yaramaz. İbo’nun Sibel’e büyük bir sürpriz yapmaya hazırlandığı gün işler çığırından çıkar.

Arka Sıradakiler bugüne kadar yaşadıklarından çok daha büyük acıların kendilerini beklediğinden habersizdir.



Arka Sıradakiler 150. Bölüm 27 Mart Fragmani izle

0 yorum: