6 Mart 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 13 Mart Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 63. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Mart Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 63.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Mart 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Mart Pazar Fragmani izle, 13 Mart Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 63. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle,Aşk Bir Hayal 13.03.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 63. Bölüm 13 Mart Bölüm Özeti ;

Fatma kabus görür. Çığlık atarak uyanır. Fatma’nın sesine Şahin gelir, dertleşirler. Fatma hikayesini anlatır...
Asmin çocuklarıyla karşılaşacağı için tedirgindir. Altay sakinleştirir, konuşurlar. Asmin Mardin’e gitmeye karar verir.
Miran’ın tuttuğu tetikçiyi sorguya çekerler. Tetikçi sorguda olan biteni anlatır. Miran’ın avukatı bu haberi Miran’a iletir. Miran çılgına döner.
Dildar Güle’ye Asmin’le Mardin’e gelecekleri haberini verir. Güle bu habere çok sevinir. Bu haber Mardin’den Miran’ın kulağına da gelir. Miran Hasibe’ye hemen bilet al, Mardin’e gidiyoruz der. Fakat havaalanına giderken kaza yaparlar. Hastaneye kaldırılırlar. Şahin’in tuttuğu dedektif, polisi arayarak Miran’ı ihbar eder. Polisler hemen harekete geçerler.
Asmin Dildar’la birlikte Mardin’dedir. Altay Miran’ın Mardin’e gelmek üzere yola çıktığı ve kaza yaptığı haberini Asmin’e telefonda söyler. Bunu duyan Asmin yeniden yıkıma uğrar. Fatma, kaza haberini televizyondan öğrenir. Ya Reşat da o kazada varsa, ya ona bir şey olduysa diyerek ağlamaya başlar. Kısa bir süre sonra Reşat’ın kazada Miran’ların yanında olmadığı haberi gelir. Fatma rahat bir nefes alır.
Maryam sürekli Asmin ve Altay hakkında konuşur. Sürekli huzursuzluk çıkarır. Sonunda tartışırlar, Maryam evi terk eder.
Fatma Altay’la konuşmaya şirkete gelir. Altay Fatma’yı görünce sinirlenir. Fatma buraya içimde büyüyen vicdan azabından kurtulmak için ve bir annenin ahını almamak için geldim der. Başından geçen bütün olayları anlatır. Altay’a beni affedin, Asmin hanıma da söyleyin o da affetsin beni der.
Asmin babasının mezarını ziyarete gider, Bütün dertlerini döker, rahatlar. Daha sonra da dilek ağacına gider ve kendisiyle Altay için dilek diler…
Fatma ile Şahin Sapanca’daki eve gelmişlerdir. Hoş vakit geçirirler. Acaba bu ikilinin arasında yeni bir aşk mı başlamaktadır?



Aşk Bir Hayal 63. Bölüm 13 Mart Fragmani izle

0 yorum: