13 Mart 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 64. Bölüm Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 64. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Mart Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 64.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Mart 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Mart Pazar Fragmani izle, 64. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 20 Mart Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20.03.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 64. Bölüm 20 Mart Bölüm Özeti ;

Gösterim Saati: 20:00
Kanal:
Şahin avukatı ile Fatma için yapabileceklerini konuşur. Miran’ın adamları Asmin’in yakın çevresindeki herkesi izleyip fotoğraflarını çekerler. Miran fotoğraflara bakar ve Memo’nun bakıcısı Arzu dikkatini çeker. Miran bakıcı Arzu’ya oyun hazırlar.
Sema Nevin’i arar, yüz yüze konuşmak istediğini söyler. Nevin annesini ve babasını ziyarete gider. Ancak tartışırlar ve Nevin oradan ayrılır. Sema Nevin’i şoförüne takip ettirir. Nevin’in kaldığı evin adresini öğrenir.
Maryam eve dönebilmenin yollarını arıyordur. Güle’yi arar, ölmek üzere olduğunu söyler. Güle Maryam’ın söylediklerinden etkilenmiştir.
Asmin, Miran her yerde karşısına çıktığı için boğulduğunu hisseder. Miran beynine kazınmış çirkin bir dövme gibidir. Bir türlü çıkarıp atamaz.
Fatma, Şahin ve Nur hanım yemeğe gider. Çıkışta paparazziler fotoğraflarını çeker. Miran gazetede Fatma’nın Şahin Güçsoy’la olduğu haberini okur ve çılgına döner. Asmin Altay’la konuşur, sıkıntılarının arttığını artık duramayacağını ve İstanbul’a geri geleceğini haber verir.
Sema, Nevin ve Miran’ın kaldığı eve gider. Nevin annesini görünce şaşırır. Sema, Nevin’in boş bir anında odalara bakar ve Miran’la karşılaşır…
Atıf Sema’nın hallerinden şüphelenir. Sema olan biteni anlatır. Atıf Altay’ı çağırır. Altay gelir Miran’ın yeni evini bildiklerini söylerler. Polisler Miran’ın evine doğru yola çıkarlar.
Kabus dolu günler Asmin ve Altay’ın peşindedir



Aşk Bir Hayal 64. Bölüm 20 Mart Fragmani izle

0 yorum: