27 Mart 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 66. Bölüm Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 66. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 3 Nisan Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 66.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 3 Nisan 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 3 Nisan Pazar Fragmani izle, 3 Nisan Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 66. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 03.04.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 66. Bölüm 3 Nisan Bölüm Özeti ;

Reşo annesini özlediği için huysuzluk yapmaya devam eder. Miran bu nedenle Reşo’ya kızar. Reşo da çareyi annesini bulmak için evi terketmekte bulur. Fatma, Şahin Bey’le Paris’te balayındadır. İkisi de çok mutludurlar. Ancak Fatma bir an olsun oğlunu düşünmeden edemez. Altay Asmin’e Fatma’nın gazetedeki düğün fotoğraflarını gösterir. Eskiye dair kötü günleri hatırlarlar, Asmin artık sürekli başlarına bir bela gelmesinden yorulmuş, sıkılmıştır. Maryam, Baran’a boşanma dilekçesini gönderir. Baran işin ciddiyetinin farkına varır. Maryam’a gider yalvarır ama sonuç vermez.

Asmin, bakıcı kızla yaşadıkları kötü olaylardan sonra yeni bir bakıcı arayışına girer. Miran’ın adamı Hasip, Fatma ve Reşo’ya ulaşabilmek, bilgi alabilmek için, Şahin’in evine gizlice adamlarını sokarlar.

Asmin’e yayınevinden telefon gelir ve kitabının basıldığını söylerler. Asmin, kitabını vitrinde görünce çok mutlu olur. Altay’ı da alıp kitapçıya götürerek süpriz yapar. Reşo, gizlice evi terketmiştir nereye gideceğini bilemez. Başına bir takım olaylar gelir. Artık yorulmuştur, acıkmıştır ve bayılır. Yolda onu bulan bir kadın tarafından çocuk şube amirliğine götürülür.
Miran oğlunun evde olmadığını öğrendiğinde çılgına döner, ev halkını sorguya çeker.

Dildar ve Güle Maryam’ı eve döndürmek için ellerinden geleni yaparlar işe yaramaz en sonunda bir oyun hazırlarlar...

Asmin’in kitabı artık kitapçılarda yerini almıştır. Bunu kutlarlar. Şahin Bey’i karakoldan ararlar ve Reşo’nun orada olduğu haberini verirler. Fatma çok heyecanlanmıştır hayal kırıklığına uğramaktan korkar. Asmin kitabının imza gününde hayranlarıyla buluşmuştur.
Uzun süredir olmadığı kadar mutludur. Acaba mutluluğu sonsuza kadar sürecek mi?



Aşk Bir Hayal 66. Bölüm 3 Nisan Fragmani izle

0 yorum: