29 Mart 2011 Salı

Aşk ve Ceza 52. Bölüm Fragmani izle

Aşk ve Ceza 52. Bölüm Fragmani izle, Aşk ve Ceza 5 Nisan Fragmani izle, Aşk ve Ceza 52.Bölüm Fragmani izle, Aşk ve Ceza 5 Nisan 2011 Fragmani izle, Aşk ve Ceza 5 Nisan Sali Fragmani izle, 52. Bölüm Aşk ve Ceza Fragmani izle, 5 Nisan Aşk ve Ceza Fragmani izle, Aşk ve Ceza 05.04.2011 Fragmani izle

Aşk ve Ceza 52. Bölüm 5 Nisan Bölüm Özeti ;

İki aşiret arasındaki kan davasını sonsuza dek bitirmeye kararlı olan Savaş, üzerine aldığı büyük sorumluluğun gereklerini yerine getirmek üzere kolları sıvamıştır. Onun hayallerini, planlarını sonuna kadar destekleyen Yasemin de yardıma hazırdır. Sevdiği adamı mücadelesinde yalnız bırakmayacak, üzerine düşeni yapacaktır. Ancak bu kez işleri her zamankinden çok daha zordur.

Kendinden habersiz birşeyler döndüğünün farkında olan Şahnur ise iplerin yavaş yavaş ellerinden kayıp gittiğini görür ve olayların dışında bırakılmaktan rahatsız olur.

Öte yandan, Hakan ve Çiçek arasındaki yakınlaşma gittikçe ilerlerken Pelin, Hakan’ı kaybettiği, aşkı bir kez daha elinden kaçırdığı için son derece üzgündür. Nazan ise Bora’nın bir takım hareketlerinden işkillense de belli etmemeye kararlıdır. Yasemin’e giden Nazan Onunla bir konuşma yapar, Yasemin bu konuşmanın sonucunda Nazan’ın ondan istediğini yapmaya karar verir.

Gençliğinden bu yana yaşamadığı duygularının harekete geçmesi ile heyecanlanan Pala ve haince planlarını uygulayabilmek için hiç birşeyden çekinmeyen Ceyda arasındaki ilişki de her geçen gün biraz daha ilerlemektedir.

Savaş’ın aldığı son kararla şoka giren ve sabrı taşan Şahnur sert bir üslupla bunun hesabını Yasemin’e sorarken aynı anda Yavuz, kardeşi Çiçek’e törenin hakkında çıkardığı fermanı bildirmektedir!



Aşk ve Ceza 52. Bölüm 5 Nisan Fragmani izle

0 yorum: