3 Mart 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 25. Bölüm Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 25. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Mart Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 25.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Mart 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Mart Perşembe Fragmani izle, 25. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 10 Mart Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10.03.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 25. Bölüm 10 Mart Bölüm Özeti ;

Eve gelen bir mektup, Kerim’in yok saymaya çalıştığı geçmişine küçük bir kapı aralıyor. Fatmagül de, bu mektupla Kerim’in babasıyla olan hikayesinin bir kısmını öğreniyor.

Mukaddes, yıllar önce mecburen kapattığı defterleri yeniden açar. İlk aşkı Salih’in karşısında artık eski Mukaddes yoktur. Bu karşılaşma, Mukaddes’in hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Öte yandan Fatmagül ve Kerim Mukaddes’in onlardan bir şeyler gizlediğinden emindir. Mukaddes’in her duruma bir yalanı vardır ama, Salih’i tekrar görmenin etkisini üzerinden atamadığı için, içine kapanır. Bu durum da evdekilerin dikkatini çeker. Yaşaranlar cephesindeyse işler yolunda gitmektedir. Hem şirketin, hem de Meltem’le Selim’in evliliklerinin geleceği, yeni atılacak imzalarla güçlenir. Reşat Yaşaran güçlendikçe, Erdoğan’ın huzursuzluğu artar. Erdoğan kendini güvence altına almak için, Reşat Yaşaran’ın elindeki en büyük koza gözünü diker. Eve gelen bir mektup, Kerim’in yok saymaya çalıştığı geçmişine küçük bir kapı aralar. Fatmagül, bu mektupla Kerim’in babasıyla olan hikayesinin bir kısmını öğrenir. Her ikisi için de cevabını bekleyen bir soru vardır. “Affetmek mi daha zordur, yoksa affedilmeyi beklemek mi?”
Yeni bir hayat hayalleri kurmaya başlayan Mukaddes, Salih’e ortak sırlarını açıklamak için buluşma yerine gittiğinde, izlendiğinin farkında değildir. Mukaddes’in Reşat Yaşaranlar’la gizli bir pazarlık içinde olduğunu düşündüğü için onu takip eden Ebe Nine, gördükleri ile şoke olur. Bu sır daha fazla gizli kalmayacaktır.



Fatmagülün Suçu Ne 25. Bölüm 10 Mart Fragmani izle

0 yorum: