10 Mart 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne Bölüm 17 Mart Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 26. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne Bölüm 17 Mart Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 26.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17 Mart 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17 Mart Perşembe Fragmani izle, 26. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 17 Mart Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17.03.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 26. Bölüm 17 Mart Bölüm Özeti ;

Rahmi, Mukaddes ile ilgili gerçekleri öğreniyor ve büyük bir yıkım yaşıyor.

Mukaddes’in yıllardır sakladığı sırrı öğrenen Fatmagül ve Kerim dehşet içindedirler. Kerim duyduğu gerçekle Fatmagül’ü sakinleştirmeye çalışırken, ikisi de ilk kez bir durumu paylaştıklarının farkında bile değillerdir. Mukaddes, Ebe Nine’ye durumu kendince açıklamaya çalışırken, Fatmagül ve Kerim bu konuşmaya da tanık olur. Yeğeni Murat’ın aslında ağabeyinin çocuğu olmadığı gerçeğini kabullenemeyen Fatmagül, Mukaddes’e çok öfkelidir.
Ebe Nine’yle Kerim, Rahmi ve Murat’ın durumu öğrendiklerinde yaşayacakları travmayı düşünerek, Fatmagül’ü en iyi çözümü bulana kadar sessiz kalmaya ikna ederler. Bu arada Mukaddes, Salih’e kendini kabul ettirene kadar, evde iyi eşi oynamak zorundadır. Kerim, Mukaddes’in bu sahte tavırlarına dayanamayan Fatmagül’e destek olurken, birbirlerine fark etmedikleri adımlar atarlar.
Yaşaranlar cephesinde de işler giderek karışmakta, Reşat Yaşaran’la Erdoğan arasındaki çekişme giderek sertleşmektedir. Reşat Yaşaran bir yandan Erdoğan’ın eline geçirdiği kozu geri almaya çalışırken, bir yandan da yaşadığı gerginlikle psikolojisi iyice bozulan Vural’ı sakinleştirmeye çalışmaktadır. Mustafa ise hiç beklemediği bir anda, Erdoğan’ın kurduğu tuzağa düşer. Erdoğan’ın bu tehlikeli hamlesi büyük olayların da habercisidir.
Mukaddes’le yüzleşmek için doğru zamanı bekleyen Fatmagül, sonunda onun karşısına çıkar. Ama gerçekler ortaya döküldüğünde Rahmi de konuşmaya tanık olur. Kerim’le Fatmagül büyük yıkım yaşayan Rahmi’yi nasıl teselli edeceğini bilememektedirler. Bütün yaraları ilk kez açığa çıkan ve savunmasız kalan Mukaddes’in vereceği kararla artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.



Fatmagülün Suçu Ne 26. Bölüm 17 Mart Fragmani izle





0 yorum: