4 Mart 2011 Cuma

Gönülçelen 11 Mart Fragmani izle

Gönülçelen 43. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 11 Mart Fragmani izle, Gönülçelen 43.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 11 Mart 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 11 Mart Cuma Fragmani izle, 43. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 11 Mart Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 11.03.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 43. Bölüm 11 Mart Bölüm Özeti ;

Levent’in nikah tarihi almasıyla işler iyice sarpa sarmıştır. Hasret bir yolunu bulup bu meseleyi artık çözmek ister. Ancak karşısında vazgeçmeye hiç niyeti olmayan biri vardır. Diğer yandan Murat ve Ceren’in de evleneceğini düşünmektedir. Hasret Ceren’le buluşup bir plan kurar. Murat ise o sırada başka bir plan içindedir. Bir gelinlik mazağazasında yollar kesişir ve her şey birbirine girer... Hasret Ceren’in yakasını kolay kolay bırakmaz ama ne yaparsa yapsın kendisini mutlu edecek sonuca ulaşamaz. Bir gece Hasret Murat’ı yakalayıp kendi ilişkilerine dair bir konuşma yapar. Ertesi sabah herkesi büyük bir telaş alacaktır!

Kobra’nın muhtarlığa işi düşer. Her şeyin çok kolay olacağını zannederken Gülnaz onun önüne taşları bir bir koyar. Ancak Kobra’nın da pes etmeye niyeti yoktur.



Gönülçelen 43. Bölüm 11 Mart Fragmani izle

0 yorum: