11 Mart 2011 Cuma

Gönülçelen 44. Bölüm Fragmani izle

Gönülçelen 44. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Mart Fragmani izle, Gönülçelen 44.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Mart 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 18 Mart Cuma Fragmani izle, 44. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 18 Mart Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 18.03.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 44. Bölüm 18 Mart Bölüm Özeti ;

Hasret kayıplara karışmıştır. Murat ve Levent onu bulmak için yarışa girer. İkisi de farklı yollardan sevdiği kızın peşine düşer. Levent evlilik konusunda acele ettiğini düşünüp Hasret’ten özür dilemeyi planlamaktadır. Murat ise artık ona her şeyi açık açık anlatmaya karar vermiştir! İki erkeğin girdiği amansız yarış nefesleri keser. Hasret ise herkesten uzak kendi kabuğuna çekilmiş tüm hayatını gözden geçirmektedir. Saime ve Gülnaz bu zor günlerinde birbirlerinden destek alır. Hasret’ten hiçbir haber alamamışlardır. Sonunda Murat ve Levent Hasret’in nerede olduğunu öğrenir. Ancak son sözü onlar değil Hasret söyleyecektir!

Gülnaz Saime ile omuz omuza vermişken muhtarlık görevi Cafer’e kalır. Bunu içine sindiremeyen Kobra bir plan kurar. Ancak küçük bir yanlışlık bir felakete neden olur. Sonunda tüm mahalle Kobra’yı kovalayacaktır!



Gönülçelen 44. Bölüm 18 Mart Fragmani izle

0 yorum: