3 Mart 2011 Perşembe

Küçük Sırlar 9 Mart Fragmani izle

Küçük Sırlar 32. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 9 Mart Fragmani izle, Küçük Sırlar 32.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 9 Mart 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 9 Mart Çarşamba Fragmani izle, 9 Mart Küçük Sırlar Fragmani izle, 32. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 09.03.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 32. Bölüm 9 Mart Bölüm Özeti ;

Çet ve Cem Aslan, gerdanlığı satacakları esnada polisler tarafından basılırlar. Ayşegül ve Su keyifle onları izlemektedir. Çetin çok geçmeden kendilerini ihbar edenin Ayşegül ve Su olduğunu anlar.
Arzu, bar programı için yeterince heyecanlıyken, Biricik onu yatıştırmak yerine iyice hırslandırmaktadır. Bu durum Arzu’yu motive ederken, Ali’nin canını sıkar. Ceyla ise elini çabuk tutup kendine sahte bir sevgili bulmalıdır. Ali’nin Ceyla’yı oyaladığını düşünen Ayşegül, buna daha fazla göz yumamaz ve Ali ile konuşmaya karar verir.
Arzu’nun bar programında Demir ve Müge’yi beraber gören Su harekete geçer. Müge’nin telefonunu masanın üstünden çalar ve telefonu kurcalar. Su sonunda aradığı ipucuna bu sayede ulaşır. Müge’nin de bir sırrı vardır.
Ayşegül, Çetin’in tehditlerine aldırmadan, büyük bir zevkle, köşesinde gerdanlık olayından bahseder. Çetin’in derdi Ömer’in gözünde kendini aklamaktır. Bu yüzden Cem Aslan’la bir olup, gerçekleri anlatması için Meriç’i sıkıştırırlar. Meriç onlardan kaçmak için Demir’e sığınır. Olayları öğrenen Demir çok sinirlenir ve olaya el koymaya karar verir. Bu karar herkesin kaderini değiştirecektir.



Küçük Sırlar 32. Bölüm 9 Mart Fragmani izle

0 yorum: