19 Mart 2011 Cumartesi

Lale Devri Bölüm 26 Mart Fragmani izle

Lale Devri 26. Bölüm Fragmani izle, Lale Devri Bölüm 26 Mart Fragmani izle, Lale Devri 26.Bölüm Fragmani izle, Lale Devri 26 Mart 2011 Fragmani izle, Lale Devri 26 Mart Cumartesi Fragmani izle, 26 Mart Lale Devri Fragmani izle, 26. Bölüm Lale Devri Fragmani izle, Lale Devri 26.03.2011 Fragmani izle

Lale Devri 26. Bölüm 26 Mart Bölüm Özeti ;

Herkes Yeşim’in bebeği aldırdığını düşünmektedir. İkbal hariç bütün aile vicdan azabı duymaktadır. İkbal’in, Zümrüt’e karşı tavırları Nedret’i ve Necip’i rahatsız etmiştir. İkbal, Necip’i Zümrüt’e kaptırmak üzere olduğunu anlamıştır. Rakibi kadar genç ve güzel görünmeye karar verir.

Toprak, Çınar’ın dert ortağı ve akıl hocası olmuştur. Yeşim’in toparlanmasına yardım etmesi için Çınar’a yol gösterir. Çınar zor günlerine kendisine destek olan Yeşim’i hayata bağlamak niyetindedir. Tekstil fabrikasını Taşkıranlara devredecektir. İşin başında da Yeşim olacaktır. Bu karar Taşkıranlarca hoş karşılansa da, Ilgaz’lar aynı fikirde değildir. İlk kez Çınar ve Necip gerçek bir fikir ayrılığı yaşayacaktır.

Kerem’in uyuşturucu satıcılarıyla başı ciddi bir şekilde belaya girmiştir. Acilen yüklü miktarda paraya ihtiyacı vardır ve durumun vahametinden kimsenin haberi yoktur.

Toprak’ın temiz, gururlu, iyi niyetli halleri Çınar’ı çok etkilemektedir. Yurt dışından gelen arkadaşı ve eşiyle buluşmaya Toprak’ı da götürür. Güzel bir gece geçirirler. Çınar her geçen gün Toprak’a daha da yakınlaşmaktadır.



Lale Devri 26. Bölüm 26 Mart Fragmani izle

0 yorum: