9 Mart 2011 Çarşamba

Unutulmaz 16 Mart Fragmani izle

Unutulmaz 75. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 16 Mart Fragmani izle, Unutulmaz 75.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 16 Mart 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 16 Mart Çarşamba Fragmani izle, 16 Mart Unutulmaz Fragmani izle, 75. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 16.03.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 75. Bölüm 16 Mart Bölüm Özeti ;

Eda ve Yağmur’un baş düşmanın elinde olması Harun’u derinden sarsar. Ama asıl darbe sonra gelecektir. Batu’nun teklifi Harun’u hayatının en zor kararıyla karşı karşıya bırakacaktır. Eda ise olanları Yağmur’a hissettirmemenin çabası içindedir. Son derece keyifli olan Batu, bu son oyunun tadını çıkarmaktadır. Harun için hayatının en zor gecesi başlamıştır… Eda ve Yağmur için de.

Batu ile ilgili edindiği bir bilgiyi takip eden Harun büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Artık bu ölümcül oyunda onun da elinde iyi bir koz vardır.
Batu’nun yaptıklarını öğrenen Aras büyük bir öfkeye kapılır. Bu öfke onu Harun’la tekrar karşı karşıya getirecektir ama bu sefer her şey çok farklıdır. Bu arada Harun’u başka bir sürpriz daha beklemektedir.

Ferda hamileliğini belli etmemek için büyük bir çaba sarf ederken, kadere karşı gelemeyeceğini bir kere daha anlayacaktır. Hem de çok acı bir şekilde.

Harun’a bir ders vermek isteyen Batu, ne kadar acımasız olduğunu bir kere daha gösterir. Artık zaman durmuş, iki düşman için kozları paylaşma vakti en sonunda gelmiştir.



Unutulmaz 75. Bölüm 16 Mart Fragmani izle

0 yorum: