30 Mart 2011 Çarşamba

Unutulmaz 78. Bölüm Fragmani izle

Unutulmaz 78. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 6 Nisan Fragmani izle, Unutulmaz 78.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 6 Nisan 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 6 Nisan Çarşamba Fragmani izle, 6 Nisan Unutulmaz Fragmani izle, 78. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 06.04.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 78. Bölüm 6 Nisan Bölüm Özeti ;

Batu’nun polisin elinden kaçmasıyla Harun için kabus dolu günler yeniden başlamıştır.Güler ailesinin evinde ise matem vardır..

Kardeşi Kerem’in hapislerde çürümesini istemeyen ve olanlardan kendini sorumlu tutan Ferda’da polise teslim olur.Ancak beklenmedik bir gelişme olayların akışını değiştirecektir.

Eda ve Melda’nın yaşadıkları üzüntü, Kerem’in Uğur’u vurduğunu öğrenmeleriyle daha da artacaktır.Bu durumu Türkan’a anlatmak ise Harun’a düşecektir.

Aras ise oldukça zor anlar yaşamaktadır.Hem Batu’nun karşısına çıkması hem de gerçek annesinin Nazan olduğunu öğrenmesi genç adamı oldukça sarsmıştır..Bu gelişmelerin ışığında önemli bir karar verir.

Cenaze arabasının eve gelmesiyle başlayan duygu seli, mezarlıkta da devam eder.Hayatının en zor gününü yaşayan Türkan’ın içindeki ateş, Kerem’i görmesiyle daha da büyür.

Ece, büyük bir ruhsal çöküntü içindedir.. Doktorların felç durumunun ne kadar süreceğine dair kesin bir bilgi verememeleri genç kadını perişan etmektedir.Bu sırada kendisini ziyarete gelen biri de onu oldukça şaşırtacaktır.Ama tek ziyaretçisi o olmayacaktır.

Kerem hapishane hayatına alışmaya çalışırken, Türkan da oğlunu düşünüp kahrolmaktadır..Harun’dan, Batu’nun Kenan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir şok yaşarken, Güler ailesinin evinde de duygusal anlar yaşanmaktadır..Cemil’in Eda’ya bıraktığı bir şey aileyi gözyaşlarına boğacaktır..Cemil yedi duası için gelen Harun ve Eda ise yaşayacakları büyük şoktan habersizdir.

Harun, Eda ve Melda’yı derinden sarsacak olay !

Yağmur ne biliyor? Harun, hayatının en zor sorusu karşısında ne yapacaktır?



Unutulmaz 78. Bölüm 6 Nisan Fragmani izle

0 yorum: