7 Mart 2011 Pazartesi

Yer Gök Aşk 14 Mart Fragmani izle

Yer Gök Aşk 30. Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 14 Mart Fragmani izle, Yer Gök Aşk 30.Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 14 Mart 2011 Fragmani izle, Yer Gök Aşk 14 Mart Pazartesi Fragmani izle, 14 Mart Yer Gök Aşk Fragmani izle, 30. Bölüm Yer Gök Aşk Fragmani izle, Yer Gök Aşk 14.03.2011 Fragmani izle

Yer Gök Aşk 30. Bölüm 14 Mart Bölüm Özeti ;

Hastaneye kaldırılan Rüzgar’ın gıda zehirlenmesi yaşadığı düşünülmektedir. Herkes Havva’dan şüphelenmektedir. Havva bütün ısrarlara rağmen yanlış bir şey yedirmediğini söylemektedir. Cemile, Havva’nın Rüzgar’a bayat pastadan verdiğini açıklar. Yusuf, Havva’nın kendisine yalan söylemiş olmasına bozulmuştur. Havva’ya kötü davranır. Bu arada doktor Rüzgar’ın kan grubu ile anne ve babasının kan grupları arasındaki uyumsuzluğu fark etmiştir. Yanlış bir şey yapmamak için Rüzgar’ın annesinin kan grubunu araştırmaya başlarlar.

Yusuf’un, Rüzgar’ın gerçek babası olmadığını öğrenmesi an meselesidir. Havva bu durum karşısında teyzesinden yardım ister, duruma engel olmazlarsa Yusuf, DNA raporunun değiştirildiğini anlayacaktır. Sultan bu kez yeğenine “hayır” der. Aksine Yusuf’un DNA raporuna ulaşmasını dört gözle beklemektedir.

Yiğit, Selma’nın gebelik testi yapmasını sağlar. Sonuç pozitif çıkmıştır. Yiğit, bebeği aldırmasını ister ama Selma bebeği doğurmaya kararlıdır. Çaresiz kalan Yiğit her şeyi annesine anlatır. Sultan bu kez oğlunun başını beladan kurtarmak zorundadır.

Yusuf, Remzi’nin nişanda takılan kolyeyi sattığını öğrenir ve Havva’dan gerçeği öğrenmeye çalışır, daha önce söylemiş olduğu bir yalan varsa açıklamasını ister, aralarında yalan ya da sır kalmasını istememektedir. Havva, hangi birini açıklayacağını bilmediği için suskun kalır. Yusuf küplere biner, kavga büyür ayrılma noktasına gelirler. Yetmezmiş gibi bir de Yusuf’tan önce ele geçirdiği DNA raporunu kendi elleriyle Yusuf’a vermek zorunda kalır. Havva’nın mutluluk hayalleri bu kez gerçekten tehlikededir.



Yer Gök Aşk 30. Bölüm 14 Mart Fragmani izle

0 yorum: