3 Nisan 2011 Pazar

Arka Sıradakiler 152. Bölüm Fragmani izle

Arka Sıradakiler 152. Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 10 Nisan Fragmani izle, Arka Sıradakiler 152.Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 10 Nisan 2011 Fragmani izle, Arka Sıradakiler 10 Nisan Pazar Fragmani izle, 10 Nisan Arka Sıradakiler Fragmani izle, 152. Bölüm Arka Sıradakiler Fragmani izle, Arka Sıradakiler 10.04.2011 Fragmani izle

Arka Sıradakiler 152. Bölüm 10 Nisan Bölüm Özeti ;

Ali’nin yanan karavanda olduğunu bilen Saffet ve Zehra üzüntüden deliye dönerler. Bir yandan Ali’nin ölüm acısı diğer yandan Memo’nun suçlamaları ve nefreti Saffet’i mahvetmiştir. Üstelik sahip olduğu bütün para karavanda yanmış ve beş parasız kalmıştır. Saffet ve Zehra’yı çok zor günler beklemektedir. Artık Ali sonsuza dek aralarına girmiştir.

İbo hayatta kalmayı başarır. Ama Sibel’in ölüm haberini vermek hiç kolay değildir. Arkadaşları İbo’nun öğrenmesini engellemek için ellerinden geleni yaparlar. Türlü oyunlarla İbo’yu oyalamaya çalışırlar.

Gamze ve Oktay onca acının üzerine, bir de Sibel’in ölümüyle yıkılmışlardır. Oktay bir tek iyi şey olsun istediğini söyler. Bir tek güzel an. Hem kendileri için hem de arkadaşları için dayanmalarını, hayata tutunmalarını sağlayacak iyi bir şey. Ama kaderin onlarla daha işi bitmemiştir. Arka Sıradakileri bekleyen sürprizler, yaptıkları planların önüne dikilecek, onları zor kararlar almaya mecbur edecektir.



Arka Sıradakiler 152. Bölüm 10 Nisan Fragmani izle

0 yorum: