17 Nisan 2011 Pazar

Arka Sıradakiler 154. Bölüm Fragmani

Arka Sıradakiler 154. Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 24 Nisan Fragmani izle, Arka Sıradakiler 154.Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 24 Nisan 2011 Fragmani izle, Arka Sıradakiler 24 Nisan Pazar Fragmani izle, 24 Nisan Arka Sıradakiler Fragmani izle, 154. Bölüm Arka Sıradakiler Fragmani izle, Arka Sıradakiler 24.04.2011 Fragmani izle

Arka Sıradakiler 154. Bölüm 24 Nisan Bölüm Özeti ;

Asmin Altay’la Londra’ya gidip yeni bir hayata başlayacakları için oldukça heyecanlıdır. Doktor, Dildar ananın akciğerinde tümörlü bir bölge olduğunu söyler. Güle bu durumu daha fazla saklamaz ve Asmin’e haber verir. Asmin annesinin tedavi olması için derhal İstanbul’a gelmesi gerektiğini söyler. Fakat Dildar İstanbul’a gelmek istemez.

Asmin ve Altay, Dildar ananın hastalığı nedeni ile Londra’ya yerleşme kararlarını, bir süre için ertelerler. Asmin annesini bir şekilde ikna ederek Gabriel’le birlikte İstanbul’a gelmesini sağlar.

Fatma, Nur anne ile birlikte doktora gider ve bir bebeği olacağını öğrenir. Akşam yemeğinde bu haberi Şahin ve Reşo ile paylaşırlar. Şahin çok mutlu olur. Fakat Reşo kardeşi olacağı için pek sevinmez.

Reşo, Nemo ile aynı okula başlar. Başta biraz çekingen davranır, daha sonra ise okul arkadaşları ile kavga eder. Miran’ın adamı Reşo’nun Memo ile aynı okula başladığı ve Fatma’nın hamile olduğu haberini Miran’a verir. Bunu duyan Miran çılgına döner.

Asmin annesini İstanbul’da doktora götürür. Yapılan tetkikler ve kontroller sonunda Dildar’ın akciğer kanseri olduğu kesinleşir. Hemen ameliyat olması gerekmektedir. Asmin bir kez daha yıkılır



Arka Sıradakiler 154. Bölüm 24 Nisan Fragmani izle

0 yorum: