10 Nisan 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 17 Kasim Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 68. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 17 Kasim Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 68.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 17 Kasim 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 17 Kasim Pazar Fragmani izle, 17 Kasim Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 68. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 17.04.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 68. Bölüm 17 Kasim Bölüm Özeti ;

Asmin kitabının tanıtımı için çıktığı televizyon programında hiç de hoş olmayan bir sürprizle karşılaşır...

Şahin, Fatma, Reşo birlikte Uludağ’a tatile gitmişlerdir. Reşo ile Şahin arasındaki buzlar erimeye başlar. Reşo babasından sonra ilk defa başka bir adama güvenmeye başlamıştır. Miran’ın peşlerine taktığı adamlardan haberleri yoktur, adım adım izlenmektedirler.

Nevin kızıyla birlikte ailesinin yanında kalmaktadır. Miran arayıp huzursuz etmeye devam eder.

Asmin ve Altay bütün bu kötü olaylardan sıyrılıp rahatlamak için bir süreliğine Londra’da yaşama kararı alırlar.

Maryam bir emrivaki yaparak Dildar’a görücü ayarlar. Dildar bu emrivakiden hoşnut olmaz.

Şahin’lerin peşinde olan Miran’ın adamları tuzak kurarak odalarına kadar girerler. Şahin adamların boşluğundan faydalanarak adamları etkisiz hale getirir. Adamlar yakalanırlar. Jandarma sorgusunda azmettirenin Miran Bedirhan olduğu ortaya çıkar.

Dildar rahatsızlanır, doktora giderler. Asmin annesine Londra’ya yerleşme kararı aldıklarını söyler. Dildar Asmin’i üzmemek için rahatsızlığından bahsetmez.

Miran Fatma’yı arar ve Reşo ile konuşur. Reşo küçük yaşına rağmen olayların farkındadır. Babası ile görüşmek istemez. Miran çılgına döner.



Aşk Bir Hayal 68. Bölüm 17 Kasim Fragmani izle

0 yorum: