25 Nisan 2011 Pazartesi

Aşk ve Ceza 55. Bölüm Fragmani

Aşk ve Ceza 55. Bölüm Fragmani izle, Aşk ve Ceza 2 Mayis Fragmani izle, Aşk ve Ceza 55.Bölüm Fragmani izle, Aşk ve Ceza 2 Mayis 2011 Fragmani izle, Aşk ve Ceza 2 Mayis Pazartesi Fragmani izle, 2 Mayis Aşk ve Ceza Fragmani izle, 55. Bölüm Aşk ve Ceza Fragmani izle, Aşk ve Ceza 02.04.2011 Fragmani izle

Aşk ve Ceza 55. Bölüm 2 Mayis Bölüm Özeti ;

Yasemin’in evdeki hainin İsmail olduğunu ortaya çıkarmasıyla bulunan silah, Savaş’ın suçsuzluğunu ispatlamış ve herkes rahat bir nefes almıştır. Yasemin ise çifte mutluluk yaşamaktadır. Sevdiği adam her anlamda özgürdür artık. Hem hapisten çıkmıştır, hem de evliliği sona ermiştir. Şimdi ikisi de evlenecekleri günün özlemiyle dopdolu, heyecan içinde ve mutludurlar.

İki aşiret arasında sonsuza kadar barış hayalinden vazgeçmeyen Savaş bir yandan da holdingde işleri düzeltme yoluna gider. Savaş’ın çıkması ve İsmail’in herşeyi anlatması ile zor anlar yaşayan Yavuz, işlediği cinayeti ört bas etmenin yollarını arar ve Van’dan getirttiği Burhan’a suçu üstlenmesi emrini verir.

Baldar konağı şimdi yeni bir sırra ev sahipliği yapmaktadır. Şahnur, Hasip ağa ve Kemal’e kavuşmadan yarım kalan işlerini tamamlama telaşındadır. Öte yandan Pala tam bir çıkmazdadır. Bir yandan Fidan ile arasını düzeltmeye çalışırken bir yandan da Ceyda’ya olan zaafını yenmeye çalışmaktadır.

Uzun zamandır kaçtığı gerçekle sonunda yüz yüze gelen ve Bora’nın asıl kişiliğini gören Nazan hayatına yeni bir yön vermek, yoluna Bora’sız devam etmek ister. Ancak bu onun için hiç kolay değildir. Kaybettikleri ile gözü dönen Bora’nın boş oturmaya niyeti yoktur.

Yavuz’la ilgili çok önemli belgeler ele geçiren Yasemin ve Savaş, onun için yolun sonu olduğuna inanmaktadırlar. Sonunda bu musibeti başlarından savdıklarına inanan âşıklar rahat bir nefes alır, ancak elbette Yavuz’un bir son dakika planı vardır!



Aşk ve Ceza 55. Bölüm 2 Mayis Fragmani izle



0 yorum: