7 Nisan 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 14 Nisan Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 30. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 14 Nisan Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 30.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 14 Nisan 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 14 Nisan Perşembe Fragmani izle, 30. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 14 Nisan Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 14.04.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 30. Bölüm 14 Nisan Bölüm Özeti ;

Kerim’in Fatmagül’e sevgisini ispat etmek için, her şeyi göze alıp, polise bütün hikayeyi itiraf etmesi, Fatmagül için de zorlu bir dönemin başlangıcı olur.

Kerim’in Fatmagül’e sevgisini ispat etmek için, her şeyi göze alıp, polise bütün hikayeyi itiraf etmesi, Fatmagül için de zorlu bir dönemin başlangıcı olur. Yasal sürecin başlaması için Fatmagül’ün şikayetçi olması gerekmektedir. Fatmagül, soruşturma sırasında, çok yıpranacağını bildiği halde bu zorlu mücadeleyi başlatmaya karar verir. Bu durumda, Yaşaran’larla işbirliği ortaya çıkacak diye huzursuz olan Mukaddes, onlara haber uçurmaması için evde göz hapsine alınır. Ebe Nine ise, haklı davalarında kendilerine yardımcı olması için iyi bir avukat aramaya başlar. Bir zamanlar Kerim’in kasabadaki ustasının tavsiye ettiği Kadir’e ulaşmaya çalışır. Kadir uzun bir hastalık döneminden sonra hayatını kaybeden eşinin acısıyla baş başadır. Hastanede Vural’ın durumuyla ilgili bekleyiş sürerken, Erdoğan ve Selim kaza yerindedirler. Erdoğan kaza öncesinde Vural’ın Fatmagül’lere gittiğini düşünerek olayın izini sürmek ister. Düşmanlarını bir kez daha karşısında gören Fatmagül, daha çok bilenir. Yasal süreci başlatmakla doğru bir karar verdiğini anlar. Hikayesini dinleyen Kadir de artık yanlarındadır. Fatmagül kendini daha güçlü hissetmektedir. Asu’yu kurtararak Mustafa’yı kendine borçlu bırakan Erdoğan durumun keyfini sürmektedir. Dengelerin Erdoğan lehine değişmesinden rahatsız olan Reşat Yaşaran’ı daha gergin günler beklemektedir. Hiç beklenmedik bir anda karşılarında polisi gören Yaşaran’lar için artık hesap verme zamanı gelmiştir.



Fatmagülün Suçu Ne 30. Bölüm 14 Nisan Fragmani izle

0 yorum: