16 Nisan 2011 Cumartesi

Kızım Nerede 23 Nisan Fragmani

Kızım Nerede 18. Bölüm Fragmani izle, Kızım Nerede 23 Nisan Fragmani izle, Kızım Nerede 18.Bölüm Fragmani izle, Kızım Nerede 23 Nisan 2011 Fragmani izle, Kızım Nerede 23 Nisan Cumartesi Fragmani izle, 23 Nisan Kızım Nerede Fragmani izle, 18. Bölüm Kızım Nerede Fragmani izle, Kızım Nerede 23.04.2011 Fragmani izle

Kızım Nerede 18. Bölüm 23 Nisan Bölüm Özeti ;

Zeynep ve onu zorla alıkoyan kişi karşı karşıyadır artık. Aynı anda tüm ip uçları Kağan’ı da, yavaş yavaş Zeynep’in hayatına giren esrarengiz sevgiliye götürür. Tüm sırlar gizemini korurken Bahadır ve İpek arasında başka bir hesaplaşma yaşanmaktadır. Aldatılmak İpek’e hiç kimsenin beklemediği şeyler yaptıracaktır.

Demiray ailesinde ise Zeynep’in yaşadığının öğrenilmesi mutluluk havası estirir. Herkes birbirine kilitlenmiş, kaybettiklerini sandıkları anda onlara dönen Rüzgar ve tabii bir gün evine dönecek olan Zeynep için sevinmektedirler! Bu arada kule projesinin finans onayı nihayet gelmiştir. Bu haberin kutlanacağı kokteylde yaşanan olaylar dengeleri bir kez daha alt üst edecek, Zafer ve Bahadır’ı karşı karşıya getirecektir. Suna ile Zafer ilişkisinde ise sarsıntılar yaşanmaktadır.



Kızım Nerede 18. Bölüm 23 Nisan Fragmani izle

0 yorum: