13 Nisan 2011 Çarşamba

Unutulmaz 23 Nisan Fragmani izle

Unutulmaz 80. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Nisan Fragmani izle, Unutulmaz 80.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Nisan 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 23 Nisan Çarşamba Fragmani izle, 80. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, 23 Nisan Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 23.04.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 80. Bölüm 23 Nisan Bölüm Özeti ;

Eda’yı Aras’la otel odasında gören Harun büyük bir öfkeye kapılır. Batu’nun bu oyunu Harun’la Eda arasında bir gerginliğe yol açarken, bu oyunun bir parçası olduğunu anlayan Aras da son derece kızgındır.

Ferda hayatının en büyük bunalımını yaşarken, neler olduğunu anlayan Türkan da kızına destek olmaya çalışmaktadır.

Melda Batu ile buluşurken, Harun da Eda’ya Melda hakkındaki gerçekleri açıklamak zorunda kalmıştır.Öğrendikleri Eda’yı şaşkına çevirir.Aynı zamanda da oldukça öfkelenmiştir.

Kerem işlemediği suçun ağırlığı altında ezilirken, annesi ile duygusal bir konuşma yapar. Bu konuşma Türkan’ı daha da endişelendirecektir. Ancak Türkan’ın sorunları bununla da kalmayacaktır. Melda’nın aldığı karar Türkan’ın çaresizliğini daha da derinleştirecektir.

Doğum günü hazırlıkları Yağmur’dan habersiz sürerken, bu özel gün için hazırlık yapan birileri daha vardır!Yağmur’un anne ve babasıyla birlikte kutlayacağı ilk doğum günü herkes için gerçekten de unutulmaz olacaktır.

En mutlu gününde Yağmur’u şok edecek olay nedir? Harun ve Eda yanı başlarındaki tehlikenin farkına varacak mı? Yoksa, palyaço en kötü rolünü bu mutlu günde mi oynayacak?Bir intikam bu kadar kör edici olabilir mi?



Unutulmaz 80. Bölüm 23 Nisan Fragmani izle

0 yorum: