18 Nisan 2011 Pazartesi

Yer Gök Aşk 36. Bölüm Fragmani

Yer Gök Aşk 36. Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 25 Nisan Fragmani izle, Yer Gök Aşk 36.Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 25 Nisan 2011 Fragmani izle, Yer Gök Aşk 25 Nisan Pazartesi Fragmani izle, 25 Nisan Yer Gök Aşk Fragmani izle, 36. Bölüm Yer Gök Aşk Fragmani izle, Yer Gök Aşk 25.04.2011 Fragmani izle

Yer Gök Aşk 36. Bölüm 25 Nisan Bölüm Özeti ;

Hancıoğulları ile çalışmaya devam eden Bade, Havva’nın kâbusu olmuştur. Ne yapacağını bilemeyen Havva, bu kez Hamiyet’ten medet umar. Hamiyet’in Bade’yi gelini olarak hayal ettiğinden ve ailenin içine sokmaya çalıştığından habersizdir. Sultan yeğenini uyarmaya çalışsa da Havva kayınvalidesine güvenmekte kararlıdır.

İstemeden de olsa Bade’yi şirketten kovmak zorunda kaldığı için suçluluk duyan Yusuf, Bade’ye kendini affettirmenin yollarını aramaktadır. Bu arada Mehmet ve Bade iyice yakınlaşmıştır. Bade, Mehmet’i arkadaş gibi görmektedir ve Mehmet’in hislerinden haberi yoktur.

Gece yarısı Hancıoğlu konağına gelen misafir herkesi şaşırtır. Hamiyet’in ne yapmaya çalıştığını anlayan Yılmaz, Hamiyet’i sert bir dille uyarır. Havva sonunda Sultan’dan başka dostu olmadığını anlayacaktır.



Yer Gök Aşk 36. Bölüm 25 Nisan Fragmani izle

0 yorum: