1 Mayıs 2011 Pazar

Arka Sıradakiler 156. Bölüm Fragmani

Arka Sıradakiler 156. Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 8 Mayis Fragmani izle, Arka Sıradakiler 156.Bölüm Fragmani izle, Arka Sıradakiler 8 Mayis 2011 Fragmani izle, Arka Sıradakiler 8 Mayis Pazar Fragmani izle, 8 Mayis Arka Sıradakiler Fragmani izle, 156. Bölüm Arka Sıradakiler Fragmani izle, Arka Sıradakiler 08.05.2011 Fragmani izle

Arka Sıradakiler 156. Bölüm 8 Mayis Bölüm Özeti ;

Düğün devam ederken Doğan’ın tuttuğu kiralık katil aldığı görevi yerine getirmek için fırsat kollar, ancak başaramaz. Balayına çıkan Gamze ve Oktay’ın peşine düşer. Takip edildiğinden habersiz olan gençler yıllardır bekledikleri mutluluğun tadını çıkarmaya çalışırlar. Doğan kiralık katile ulaşarak onu durdurmaya çalışır.

Saffet Zehra’ya olanlardan dolayı deliye dönmüştür. Sedat’ın peşine düşer. Zehra’nın işi bırakmasını ister. Zehra ise şarkı söylemekten vazgeçmek istemez. Tehlikeli işlere bulaşan Saffet ve Zehra arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştır. Bu arada Zehra’nın gizli bir hayranı ortaya çıkar.

İbo Sibel’i bulmaktan vazgeçmemiştir. Arkadaşları onu zorlamak istemez. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Belki de İbo’nun haklı olabileceği gerçeğini öğrenmelerine çok az kalmıştır. İşe girmeye karar veren İbo’ya bu konuda yardımcı olacak kişi Meryem’dir. Meryem’le görüşmek için çalıştığı şirkete giden İbo’yu bekleyen sürpriz herkesin hayatını etkileyecek olaylar zincirini başlatacaktır.

Arka Sıradakiler için hayat bir daha eskisi gibi olmayacaktır.



Arka Sıradakiler 156. Bölüm 8 Mayis Fragmani izle

0 yorum: