5 Mayıs 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 34. Bölüm Fragmani

Fatmagülün Suçu Ne 34. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 12 Mayis Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 34.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 12 Mayis 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 12 Mayis Perşembe Fragmani izle, 12 Mayis Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 34. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 12.05.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 34. Bölüm 12 Mayis Bölüm Özeti ;

Fatmagül’ün lise bitirme sınavı heyecanına Kerim de ortak oluyor ve sınava onu kendisi götürüyor. Kerim sınav sonrasında da Fatmagül’e büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Kristen'in düzenlediği yemek, Fatmagül ile Kerim için yeni bir dönemin başlangıcı olur. Ancak bu güzel gece yine, Kristin yüzünden zehir olacaktır.
Fatmagül’e Selim’in yüzüğünü veren Meltem, bundan Reşat Yaşaran’ın da haberinin olduğunu şaşırarak öğrenir. Reşat Yaşaran restini çeker, bundan sonra hedefinde Meltem de olacaktır. Öte yandan mahkemeden önce her şeyi kontrol altına almak isteyen Yaşaranlar, tüm detayları yeni bir delile dönüştürmeye çalışırken, Fatmagül'e karşı tanıklar toplamaya devam ederler. Fatmagül’ün kim olduğunu bilmeden Asu’nun yanında geçirdiği birkaç gün, Yaşaranlar için büyük bir koz olacaktır. Hapishanede şartlar ağırlaşmakta, Erdoğan ve Selim'in sabrı tükenmek üzeredir. Erdoğan giderek daha da hırslanır. Buradan çıkacağı ve Kerim’den ve Fatmagül’den intikam alacağı günleri düşünerek içini soğutmaya çalışır.
Kulaktan kulağa yayılan haberler, mahallelinin Fatmagül ve Kerim'e ilgisini artırmış ve aileye karşı tutumlarını değiştirmiştir. Artık hazırladığı merhemleri bile satılamayan Ebe Nine, ev parasının da erimeye başlamasıyla, kendi işlerini kurma zamanının geldiğini fark eder. Lise bitirme sınavının günü geldiğinde, Fatmagül’ün heyecanına Kerim de ortak olur. Fatmagül’ü sınava Kerim götürür. Aynı sırada pazarda tezgah açan Ebe Nine’ye yardım eden Rahmi müşteri olarak gelen Salih’le karşılaşır. Murat’ın sayesinde adamın kim olduğunu anlayan Rahmi büyük olay çıkarır. Mukaddes’i ikna etmek için onun peşinde olan Münir, olaya şahit olur ve bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçer. Kerim sınav sonrasında Fatmagül’e büyük bir sürpriz hazırlar. Ama asıl sürpriz Avustralya’dan gelen mektup olacaktır.



Fatmagülün Suçu Ne 34. Bölüm 12 Mayis Fragmani izle

0 yorum: