31 Ocak 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 28. Bölüm 7 Şubat Fragmani izle

Küçük Sırlar 28. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 7 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 28.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 7 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 7 Şubat Pazartesi Fragmani izle, 7 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, 28. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 07.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 28. Bölüm 7 Şubat Bölüm Özeti :

Çetin’den ayrıldığı gecenin ertesinde Su’yu bir felaket beklemektedir. Su mahvolur. Çıplak fotoğrafları bütün gazetelerdedir. Kendine gelmek için Aslan Cem’in sakinleştiricilerinden alır. Arzu, Su’ya ulaşamayınca panik yapar ve Ali’yi kaptığı gibi Su’nun kapısına dayanır. Kapıyı kimse açmaz.

Çetin Su’dan intikamını almıştır. Yükselme planını uygulamaya geçirir. Aslan Cem ile mekan bakmaya başlar. Her şey yolunda gibi görünmektedir. Fakat Ayşegül faktörü, Çetin’in tamamen aklından çıkmıştır.

Bu arada Arzu, Ali’nin sabrını iyice taşırır ve Ali, Arzu’dan uzaklaşır. Teselli bulabileceği tek kişi Ceyla’dır.

Su ve Çetin’in ayrılığı Ayşegül’ü heyecanlandırır ve Çetin’e reddedemeyeceği bir teklif sunar.

Demir, Su’ ya fotoğraflar yüzünden önce çok sinirlenir ama sonrasında merhameti ve aşkı öfkesini bastırır. Demir Su’yu arar. Fakat Fikriye Su ve Demir’i etkileyecek önemli bir karar almıştır.

30 Ocak 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm 6 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 58.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Şubat Pazar Fragmani izle, 58. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 6 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 06.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 58. Bölüm 6 Şubat Bölüm Özeti :

Reşat annesine kaçalım der. Bu fikir Fatma'nın da aklına yatar. Kaçmayı deneyen Fatma ve Reşat yakalanırlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.

Nevin hala tutukevindedir. Sancıları başlar. Mahkum kadınlar Nevin'i ciddiye almazlar fakat Nevin'in doğumu başlar ve Keje bebek dünyaya gelir. Nevin tutukevinden kurtulup Miran'a gitmek için hayaller kurmaya başlamıştır bile.

Asmin klinikte tedavi görmektedir fakat geçirdiği krizler onu çok zorlar. Klinikte tedavi gören Sevgi dışarıdan uyuşturucu sağlamaktadır ve Asmin’in zor halinden kazanç elde etmek için fırsat kollamaktadır. Asmin kurtuluyorum derken yeni bir uçurumun kenarına gelmek üzeredir.

Miran Altay’ı arar. Bana olan borcunu öde der. Altay çok sinirlenir, hemen emniyete haber verir. Miran vakit kaybetmeden Altay’a birkaç adamını yollar. Altay yolda arabasıyla giderken Miran’ın adamları silahla saldırır. Altay ölümle burun burunadır.

29 Ocak 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 148. Bölüm 5 Şubat Fragmani izle

Kavak Yelleri 148. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Şubat Fragmani izle, Kavak Yelleri 148.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Şubat 2011 Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Şubat Cumartesi Fragmani izle, 148. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 5 Şubat Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 05.02.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 148. Bölüm 5 Şubat Bölüm Özeti :

Güven ve Efe, Aslı’yı arıyor. Aslı’nın nerede olabileceğine dair bir ipucu bulan ikili, bu sırada da büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Aslı, yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Ali ile Alp’in babasına rastlar ve tutsak alınır. Adamın Aslı’ya bir teklifi vardır. Öte yandan Efe ile Güven, Aslı’ya ulaşmaya çalışırlar. Metin’e de haber verirler. Metin, Ali ile Alp’e ulaşır. Çocuklar her şeyi inkâr ederler. Paranın gücü devreye girer ve olay kapatılmaya çalışılır. Efe ile Güven, Aslı’nın nerede olabileceğine dair bir ipucu bulurlar.

Deniz ile Özge arasındaki ipler iyice gerilir. Özge’den uzaklaşan Deniz, Mine’yle ilgilenir. Su’nun ikiliyi yakınlaştırmak için bir planı vardır. Deniz ile Mine bir aileymiş gibi eğleneceklerdir. Mine uzun zamandır sakladığı bir sırrını Deniz’e söyler. Peki, Deniz’in tepkisi ne olacak? Deniz, Özge’yi konağa getirir. Konakta kızılca kıyamet kopar.

Ayşe’nin katilleri yurt dışına kaçmaya çalışırlar. Metin peşlerindedir. Acaba onları durdurabilecek mi? Efe ile Güven, Aslı’yı ararlarken tehlikeyle burun buruna gelirler. Aslı ise sonu belirsiz bir yolculuğa çıkar.

28 Ocak 2011 Cuma

Gönülçelen 38. Bölüm 4 Şubat Fragmani izle

Gönülçelen 38. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 4 Şubat Fragmani izle, Gönülçelen 38.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 4 Şubat 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 4 Şubat Cuma Fragmani izle, 38. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 4 Şubat Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 04.02.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 38. Bölüm 4 Şubat Bölüm Özeti :

Hasret, Murat ve Levent Nesrin’in davetiyle yemekte bir araya gelir. Ancak bu sefer yemeği beraber yapmak zorunda kalırlar! Nesrin’in gözü gece boyunca Hasret ve Murat’ın üstünde olacaktır... Ertesi gün Murat bir sürpriz yaparak stüdyoda Hasret’in karşısına çıkar. Murat’ın yanında başkaları da vardır!.. Hasret’in albümü için artık her şey hazırdır. Levent’in verdiği kutlama partisine Murat da davetlidir. Murat o davete katılmasa da o gece Hasret bir şekilde karşısına çıkacaktır!

Kobra’nın muhtarlık telaşı tüm mahalleyi sarar. Kobra en büyük rakibi Nizam ile amansız bir mücadeleye girişir. Esas darbeyi ise hiç beklemediği birinden yer. Mahalleden üçüncü bir muhtar adayı daha çıkar.

27 Ocak 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm 3 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 20.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Şubat Perşembe Fragmani izle, 20. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 3 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 03.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 20. Bölüm 3 Şubat Bölüm Özeti :

Erdoğan, Fatmagül ile Kerim’in yalnız oldukları evi basıyor. Fatmagül’ün söylediği gerçek, nikâh salonunda bomba etkisi yaratır. Artık Meltem hayatının en zor kararıyla karşı karşıyadır. Kerim bu son durumla hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkındadır. Yaşaranlar’ın mutlaka intikam alacağını düşünerek Fatmagül’ü evden uzaklaşmaya ikna etmeye çalışır. Ancak Fatmagül artık düşmanlarıyla yüzleşmekten korkmamaktadır. Gerçekleri saklamak için oynanan oyun sona erer. Ancak ne Erdoğan’ın, ne de Reşat Yaşaran’ın pes etmeye niyeti yoktur. Kerim’in korktuğu olur, Erdoğan bir gece Kerim’le Fatmagül’ün yalnız oldukları evi basar.
Fatmagül aylar sonra hayatını karartan gölgelerle, ilk kez karşı karşıya gelir.
İstanbul’da yaşanan olaylardan habersiz, Ebe Nine ve Mukaddes kasabadaki evlerinin satışını gerçekleştirirler. Münir’in tuzağına düştüğünü son anda anlayan Ebe Nine gerçeğin ucundan bir tutunca, olayları tamamen çözer. Artık Ebe Nine de gerçeği öğrenmiştir. Olaylar ilk kez Kerim ile Mustafa’yı bir ölüm kalım savaşında karşı karşıya getirir.

26 Ocak 2011 Çarşamba

Unutulmaz 69. Bölüm 2 Şubat Fragmani izle

Unutulmaz 69. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat Fragmani izle, Unutulmaz 69.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 2 Şubat Çarşamba Fragmani izle, 2 Şubat Unutulmaz Fragmani izle, 69. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 02.02.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 69. Bölüm 2 Şubat Bölüm Özeti :

Eda’yı beklerken, karşısında Ece ile öpüştükleri fotoğrafı ve Eda’nın nikah yüzüğünü bulan Harun şok içindedir. Sadece Harun değil. Türkan, Cemil ve diğer misafirlerde neler olduğunu anlamaya çalışmaktadırlar. Bir kişi hariç; Ece. Harun büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içinde ne yapacağını bilmez bir haldedir.

Hayatının en zor kararını alan Eda, Yağmur’a babasıyla evlenmeyeceklerini söyler. Küçük kız bir şey anlamamıştır. Sadece annesinin onu tekrar bırakıp gitmesinden endişe etmektedir. Ancak Eda onu rahatlatır ve birlikte kısa bir tatile çıkmaya karar verirler. Her şeyin başladığı yer onları beklemektedir.

Harun’un yapabileceği tek bir şey kalmıştır. O doğum gününün kasetini bulup Eda’nın gerçeği anlamasını sağlamak. Kaseti almak için Ece’yi kaldığı otele götüren Harun, odada Batu’nun olduğundan habersizdir. Harun kaseti ararken Batu’nun silahının hedefi olduğunun farkında değildir.
Yağmur annesinin ona yaptığı tatlı sürprizi doya doya yaşarken, Eda kendini pek de iyi hissetmemektedir. Annesinin bu halini gören Yağmur endişelenir. Harun, Eda ve Yağmur’u bulmak için her yolu denerken, gelen bir telefon genç adamı çok mutlu edecektir.

Hazar’ın adamları tarafından tehdit edilen Burak, Aras’ı uyarmaya çalışırken, Aras’ın aklında sadece Eda vardır. Genç adam Eda’ya olan aşkını kalbine gömmeye kararlıdır. Melda hem yaşadığı travmanın hem de annesinin hastalığının yarattığı psikoloji ile mücadele ederken, Kerem de babasıyla ilk defa sert bir tartışmaya girecektir.

Eda, Yağmur ve Harun doktorun verdiği haberin şaşkınlığı ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. Harun’un aklında tek bir şey vardır. Ece ile Eda’yı yüzleştirmek ve Eda’ya yalan söylemediğini kanıtlamak.

24 Ocak 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 31 Ocak Fragmani izle

Küçük Sırlar 27. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak Fragmani izle, Küçük Sırlar 27.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 31 Ocak Pazartesi Fragmani izle, 27. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 31 Ocak Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 31.01.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 27. Bölüm 31 Ocak Bölüm Özeti :

Çetin sabah uyanır ve yanında Heves’i görür. Çetin ne yapıp edip bunu Su’nun duymamasını sağlamalıdır. Heves’in derdi ise Ayşegül’ledir.
Su, Çetin’i defalarca aramasına rağmen cevap alamadığı için onu merak etmektedir. Çetin telefona cevap verir. Ama bütün amacı Su’nun Demir’le ilgili ona açık vermesini sağlamaktır.
Arzu, Ali ve Ceyla’dan iyice şüphelenmektedir. Ali’nin cevapsız aramalarına da dönmemesiyle birlikte Arzu’nun iyice tepesi atar ama Ali bu sefer paçayı kurtarır.
Demir, Ömer tarafından yüklü bir primle ödüllendirilir. İlk kez bu kadar yüklü bir para kazanan Demir kendini güçlü hisseder. Fakat Ayşegül’ün de bu başarısında payı olduğundan, ona da paranın bir kısmını verir. Hayali olan arabayı alır. Yeni oyuncağının ilk konuğu Ayşegül olacaktır. Onları ilk görenler ise Çetin ve Su.
Ayşegül, Heves ‘in Çetin’le beraber olduğunu öğrenir. Ayşegül bu bilgiyi kendi yararına kullanır.
Su, Heves ve Çetin’in yattıklarını öğrenir ve Çetin’den hesap sormaya gider. Çetin’in özür dileyeceğini sanır ama Çetin’in intikamı çok ağır olacaktır.

23 Ocak 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 30 Ocak Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 30 Ocak Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 57. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 57.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30 Ocak 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30 Ocak Pazar Fragmani izle, 30 Ocak Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 57. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 30.01.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 30 Ocak 57. Bölüm Özeti :

Miran polisten kaçmayı yine başarmış, Fatma’ya takılan vericiyi de bulmuştur. Hasip’in arkadaşı Şeref’in köyüne Reşat ve Fatma’yı da alarak gider. Oğluna kavuşabilmek için her şeyi göze almış bir anneyi bundan böyle neler beklemektir?
Asmin’in başına gelenlerin ciddiyetini öğrenen Altay, tedavi için Dildar’ı da alarak helikopterle İstanbul’a gelir. Asmin İstanbul’da çocuklarıyla duygusal bir kavuşma anı yaşar. Bu arada istediği delillere nihayet ulaşan İstanbul Emniyeti, Nevin’in Reşat’ı kendi elleriyle Miran’a getirdiğini öğrenir. Artık Miran’a kavuştuğunu zanneden Nevin’e cezaevi yolları yeniden mi görünecektir. Tüm yaşananlar ise Atıf’ın kısmi felç geçirmesine sebep olur.
Tüm gerçeği Fatma’yı döverek öğrenen Miran, bu davranışıyla Reşat’ı karşısında bulur, Reşat babasına çok öfkelidir. Oğlunun gönlünü tekrar kazanmaya çalışan Miran, ensesinde hissettiği polisten kaçma planları yapmaya devam eder. Tek yol Irak’a kaçıştır, ama maddi sıkıntısı planlarına tuz biber olur. Neyse ki Sarı Necmi cezaevinden çıkmış ve Miran için tahsilat yapma sözü vermiştir.
Tedavi süreci başlasa da krizleri ve Miran’a ait geçmiş kabusları Asmin’in peşini bırakmamaktadır. Altay yeniden karısına, karısını da ailesine kazandıracak mıdır?

Galatasaray Sivasspor Maç izle

Galatasaray Sivasspor Maç izle, Galatasaray Sivasspor Maçı izle, Galatasaray Sivasspor ayrintili özeti izle, Galatasaray Sivasspor Maç Özeti, Gs Sivas Maçı izle, Galatasaray Sivasspor geniş özeti izle, Galatasaray Sivasspor Maç izle 23 Ocak


Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Galatasaray yeni stadında Sivasspor'u ağırlıyor. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Sivasspor maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı mücadeleyi Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

22 Ocak 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 147. Bölüm 29 Ocak Fragmani izle

Kavak Yelleri 147. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 29 Ocak Fragmani izle, Kavak Yelleri 147.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 29 Ocak 2011 Fragmani izle, Kavak Yelleri 29 Ocak Cumartesi Fragmani izle, 147. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 29 Ocak Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 29.01.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 147. Bölüm 29 Ocak Bölüm Özeti :

Ağır yaralı olan Ayşe ve ona bakması için rehin alınan Aslı ölümle burun buruna geliyor.

Aslı’nın sağlık ocağında tanıştığı Ayşe çok ağır yaralanır. Aslı, iki genç tarafından rehin alınır ve Ayşe’ye bakması için ıssız bir yere götürülür. Aslı elinden geleni yapar. Her ikisi de ölümle burun burunadır.

Efe, dükkanı kaptırmış olmasına rağmen mücadelenin peşini bırakmaz. Efe ile Güven, olanlardan habersiz rekabete devam ederler. Efe’nin Güven’e bir sürprizi vardır. Deniz, ikiliyi barıştırmaya çalışır ama nafile. Köfteci savaşları başlar. En sonunda Efe ile Güven, Aslı’dan haber alamayınca bir terslik olduğunun farkına varırlar ve işbirliğine giderler. Mine, Deniz’le eskiden sevgili olduklarını Özge’den saklar. Bu durum Deniz’in zor anlar yaşamasına neden olur. Özge, Efe ile Güven’in köftecilerinin açılışına gider ve onların arasına girmeye çalışır.