7 Şubat 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 29. Bölüm Fragmani izle

Küçük Sırlar 29. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 29.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat Pazartesi Fragmani izle, 29. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 14 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 14.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 29. Bölüm 14 Şubat Bölüm Özeti :

Su kendini biranda Çetin’in kollarının altında bulur. Neler olduğunu anlayamaz. Daha sonra bunun Fikriye’nin skandalı örtmek için kurduğu bir oyun olduğunu anlar. Fakat bu oyun Su’nun ve Demir’in arasını tekrar açar.
Çetin basında Su ile görünerek, Fikriye ile yaptığı anlaşmaya uymuştur. Fakat Aslan Cem’in B planı, Çetin’in Fikriye hanımı umursamamasını sağlar.
Ali ve Arzu’nun arası iyice açılmıştır. Ali Arzu’yla barışmama konusunda kesin kararlıdır. Çaresiz kalınca, Arzu Ceyla’ya koşar. Ceyla hiç istemese de ona yardım için bir plan yapar. Ama Ali bu duruma ne tepki verecek?
Ayşegül, Su ve Çetin’in oyunlarını çözmüştür. Uzun zamandır beklediği şey gerçekleşmiş ve Çetin, Su’dan ayrılmıştır. Çetin’in karşısına çıkar ve ona beraber dünyayı yerinden oynatmayı teklif eder.
Çetin ortalıkta Heves’le görünerek Su’dan tekrar intikam alırken, anlaşmayı bozmak için erken davrandığının farkında değildir.
Çetin’e olan öfkesi Su’nun gözünü öylesine karartır ki bu uğurda en büyük düşmanının ayağına gitmekten çekinmez. Fakat Ayşegül’ün kararı hepsinin geleceğini belirleyecektir.



Küçük Sırlar 29. Bölüm 14 Şubat Fragmani izle

0 yorum: