28 Şubat 2011 Pazartesi

Yer Gök Aşk 29. Bölüm Fragmani izle

Yer Gök Aşk 29. Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 7 Mart Fragmani izle, Yer Gök Aşk 29.Bölüm Fragmani izle, Yer Gök Aşk 7 Mart 2011 Fragmani izle, Yer Gök Aşk 7 Mart Pazartesi Fragmani izle, 29. Bölüm Yer Gök Aşk Fragmani izle, 7 Mart Yer Gök Aşk Fragmani izle, Yer Gök Aşk 07.03.2011 Fragmani izle

Yer Gök Aşk 29. Bölüm 7 Mart Bölüm Özeti ;

Toprak’ın konaktan gidişi herkesi sarsmıştır. Rüzgar süt annesinin yokluğuna bir türlü alışamamıştır. Sürekli ağlayan Rüzgar’ı kimse susturamamaktadır. Yusuf, Sultan sayesinde Toprak’ın Havva yüzünden gittiğini anlamıştır. Havva’ya hesap sorar, büyük bir kavga çıkmıştır. Havva kendisini savunmak için kız kardeşinin Yusuf’a aşık olduğunu söyler. Yusuf böyle bir duruma ne inanır, ne de kabul eder. İki aşık ilk büyük kavgalarını eder.

Hamiyet, Havva’dan kurtulmak için çalışmalarına devam etmektedir. Herkesten habersiz seçtiği gelin adayını Mehmet’in yardımıyla şirkete yerleştirecektir. İş konusunda yardıma ihtiyacı olan Mehmet, Bade’yi seve seve işe alır.

Münevver, Yiğit’in kendisinden kaçıyor olmasına bir türlü anlam verememektedir. Selma ise arkadaşını, Yiğit’in ona karşı hislerinin değişmiş olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır. Böylece Yiğit’le Münevver’i sonsuza kadar ayırmayı planlamaktadır.

Havva annesinin öğüdüyle Rüzgar’la ilgilenmeye karar vermiştir. Fakat çocuk bakımından hiç anlamamaktadır. Sultan, Havva’nın tavırlarından iyice rahatsız olmuştur onu susturmak için Cüneyt’le iş birliği yapmayı düşünür. Bu durumdan haberdar olan Havva, Sultan’la bir kez daha karşı karşıya gelmiştir. Bu kez teyze-yeğen arasındaki ipler gerçekten kopar. Sultan en büyük kozunu oynayarak Havva’dan intikamını alacaktır.

27 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 62.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 6 Mart Pazar Fragmani izle, 6 Mart Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 62. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 06.03.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 62. Bölüm 6 Mart Bölüm Özeti ;

Asmin polis baskınında yakalandıktan sonra Savcının karşısındadır. Kan tahlilleri temiz çıktığı için serbest bırakılır. Altay Asmin’e çok kızmıştır, onu tekrar kliniğe yatırır. Asmin’in dünyası bir kez daha kararmıştır.
Fatma’ya arabası ile çarpan Şahin Bey’dir. Annesi Nur Hanımla birlikte büyük bir köşkte yaşamaktadır. Fatma nerede olduğunu bilmeden gözlerini bu büyük köşkte açar, büyülenmiştir. Her an kapı dışarı edileceğini düşünmektedir. Nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez bir haldedir.
Miran Hasip’le birlikte Fatma’nın izini sürmüştür. Fatma’nın kaldığı eski otele giderler. Otelde çalışan adamı tartaklarlar, ancak Reşo’nun fotoğrafı dışında hiç bir iz bulamazlar. Asmin Fikret’le dertleşir, artık Altay’ı da kaybettiğini düşünmektedir.
Asmin’in yakalandığı haberi televizyonlarda yayınlanır. Bu haberi izleyen Miran bütün bunlara sebep olan Sevgi’nin öldürülmesini ister. Bir tetikçi tutarlar ve adliye çıkışı Sevgi’yi öldürürler…
Klinikte olan Asmin Sevgi’nin haberini bir arkadaşından öğrenir. Altay’ı bu sebepten dolayı sorguya çekerler.
Nevin evde Asmin’in fotoğraflarını bulur. Çılgına döner. Miran’la konuşur. Miran’ın bu konuşmaya tepkisi çok sert olur.
Miran Asmin’e çiçek gönderir. Üzerinde yazan nottan çiçeği gönderenin ve Sevgi’yi öldürenin Miran olduğu anlaşılır. Asmin artık aklını kaçırmak üzeredir. Çocuklarının bile karşısına çıkacak gücü kalmamıştır.

26 Şubat 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 152. Bölüm Fragmani izle

Kavak Yelleri 152. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Mart Fragmani izle, Kavak Yelleri 152.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Mart 2011 Fragmani izle, Kavak Yelleri 5 Mart Cumartesi Fragmani izle, 152. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 5 Mart Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 05.03.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 152. Bölüm 5 Mart Bölüm Özeti ;

Aslı ile Efe yeniden evlilik kararı alıyor. Ancak bu evlilik, diğer evliliklere benzemiyor.

Efe, Aslı için zamanı durdurur. Efe’nin Aslı’ya sürprizleri bununla da bitmez. Aslı’yı gizli odasına sokar. Aslı, gördükleri ve Efe’nin evlilik teklifi karşısında duygusallaşır. Aslı’nın da Efe’ye bir sürprizi vardır. Efe ile Aslı, yeniden evlilik kararı alırlar. Ancak bu evlilik diğer evliliklere benzemeyecektir. Efe bunun için arkadaşlarından yardım ister. Deniz, Özge’nin intihar haberini alır almaz hastaneye koşar. Güven de beklemediği bir telefonun ardından hastaneye gider. Deniz, hastanede Güven’e rastlar. Güven’in perişan halini gören Deniz, bir şeylerden şüphelenir ve Efe’nin hastalığını öğrenir. Deniz, can dostu Efe için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Efe’nin hastalığını Deniz dışında biri daha öğrenecektir. Efe, arkadaşlarının yardımıyla Aslı’ya muhteşem bir düğün töreni hazırlar. Herkes çok eğlenir. Efe, Aslı’yı balayına Barselona’ya götürür. Aslı, en mutlu gününde kara bir haber alır.

Gönülçelen 42. Bölüm Fragmani izle

Gönülçelen 42. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 4 Mart Fragmani izle, Gönülçelen 42.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 4 Mart 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 4 Mart Cuma Fragmani izle, 4 Mart Gönülçelen Fragmani izle, 42. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 04.02.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 42. Bölüm 4 Mart Bölüm Özeti :

Hasret ve Levent arasında ipler kopma noktasına gelir. Sonunda Levent, herkesi şok eden bir açıklama yapar!.. Murat ve Ceren arasındaki göstermelik ilişki Nesrin’in kulağına gider. Ancak o her şeyin gerçek olduğunu düşünüp Ceren’i gelini olarak görmeye başlar... Murat’ın Levent ile yapacağı sert tartışma yeni sonuçlar doğurur. Bir akşam yemeğinde Murat, Hasret, Levent ve Ceren aynı masada buluşur. İki adam da en iyi kartın kendi ellerinde olduğunu düşünür. Gecenin sonunda işler çok karışacaktır!

Öte yandan mahallede seçim günü gelmiş çatmıştır. Kobra son dakikaya kadar mücadelesini sürdürür. Nakiye’ye bu sefer sürpriz bir paket gelir. İçinde geçmişinden bir şeyler bulacaktır!

24 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 24. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 3 Mart Perşembe Fragmani izle, 24. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 3 Mart Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 03.03.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 24. Bölüm 3 Mart Bölüm Özeti :

Aldığı alyansı, Fatmagül’ün parmağına takması, Kerim’in cesaretini arttırıyor.

Büyük bir heyecanla yeni işine başlayan Fatmagül’ün ilk ziyaretçisi Kerim’dir. Kerim Fatmagül’ün alyansı taktığını görür. Artık o alyans parmaktan hiç çıkmayacaktır.

Mustafa’nın Fatmagül’ün nişanlısı olduğunu öğrenen Meltem, Mustafa’yla konuşmak üzere karşısına çıkar. Mustafa iki dudağının arasındaki sözlerin, Yaşaranlar için kıymetinin farkına varır. Bu durum, dengeleri değiştirmek için Mustafa’nın elinde bir koza dönüşecektir. Fatmagül liseyi dışarıdan bitirme sınavları yaklaştıkça, daha sıkı çalışmaya başlar. Bu vesileyle eve bilgisayar alınır. Ama bu fırsat Fatmagül’den önce Mukaddes’in işine yarar. Mukaddes bu vesileyle çok uzun zaman önce geride bıraktığı yaralı hikayesinin kapısını aralar. Yaşaranlar cephesinde tehlikeli sular durulmuş gibidir. Ancak Vural’ın şüpheleri, bitmemiş hesapların habercisidir. Vural’la Erdoğan, Fatmagül yüzünden karşı karşıya gelirler. Vural’ın vicdan azabı onu her fırsatta Fatmagül’ün kapısının eşiğine getirir. Aldığı alyansı, Fatmagül’ün parmağına takması Kerim’in cesaretini arttırır. Fatmagül’ün ona güvenmesini her şeyden çok istemektedir. Fatmagül’le arasındaki mesafeleri eritmek için tüm fırsatları değerlendirir. Mukaddes ise yıllar önce hayatını değiştiren kişiye ulaşır. Artık ne yapacağına karar vermiştir.

Muhteşem Yüzyıl 9. Bölüm Fragmani izle

Muhteşem Yüzyıl 9. Bölüm Fragmani izle, Muhteşem Yüzyıl 2 Mart Fragmani izle, Muhteşem Yüzyıl 9.Bölüm Fragmani izle, Muhteşem Yüzyıl 2 Mart 2011 Fragmani izle, Muhteşem Yüzyıl 2 Mart Çarşamba Fragmani izle, 9. Bölüm Muhteşem Yüzyıl Fragmani izle, 2 Mart Muhteşem Yüzyıl Fragmani izle, Muhteşem Yüzyıl 02.03.2011 Fragmani izle

Muhteşem Yüzyıl 9. Bölüm 2 Mart Bölüm Özeti :

Hürrem, Gülnihal’i köşeye sıkıştırır. Sultan Süleyman’la halvete girenin kim olduğunu bulmasını ister. Gülnihal, Hürrem’in tavırlarından korkar. Halvete girenin kendisi olduğunu saklamaya devam eder.

Sultan Süleyman, Rodos seferi hazırlıklarını sürdürüyor. Rodoslular ise Osmanlı ile yalnız başlarına mücadele edemeyeceklerinin farkında. Avrupa ülkelerinden yardım istiyorlar. Ama Sultan Süleyman bunun olacağını önceden düşünmüş. Tedbirini almıştır.

Bu arada Hürrem, Sultan Süleyman’ın hediye ettiği kürkü giyer. Haremde onunla gezerek sultanlığını ilan eder. Hürrem ile Hatice’nin arkadaşlığı gitgide ilerler. Hatice ile Hürrem’in ilişkilerinin gelişmesi, Valide Sultan’ı rahatsız eder. Valide Sultan, Hürrem hakkında Hatice’yi uyarır.

Hürrem, Sultan Süleyman’ı özlemiş. Geceyi onunla geçirmek ister. Ama lohusa olduğu için engellenir. İbrahim ise Sultan Süleyman’ın yanına Gülnihal’i yollar. Hürrem, Süleyman’la halvete giren cariyenin Gülnihal olduğunu anlar. Hürrem sinirlerine hakim olmakta zorlanır!

22 Şubat 2011 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 1 Mart Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 23. Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 1 Mart Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 23.Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 1 Mart 2011 Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 1 Mart Sali Fragmani izle, 23. Bölüm Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, 1 Mart Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 01.03.2011 Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 23. Bölüm 1 Mart Bölüm Özeti :

Carolin’in söyledikleri karşısında erkeklik gururu kırılan Ali Kaptan, hemen iş arayışına girer. Ancak sağlık nedenleri yüzünden emekli olduğu için iş bulması hiç de kolay değildir. Paraya çok sıkışan Cemile’ye hiç umulmadık bir zamanda esrarengiz bir iş teklifi gelir. Ahmet’e yemeğe giden Berrin’i ise orada davetsiz bir misafir beklemektedir. Bu durum Ahmet ile Berrin arasında yeni bir krize neden olur. İnci Hoca’yı nişanlısı ile tekrar birlikte gören Mete büyük hayal kırıklığı yaşar. Eve dönerken kötü bir tesadüf, Ali Kaptan ve Aylin’i karşı karşıya getirir. Ancak Aylin yalnız değildir, üstelik Soner’in arabasındadır. Onları eve kadar takip eden Ali Kaptan büyük olay çıkartır. Aylin’in söyledikleri herkesi dehşete düşürür. Soner, en kısa zamanda kardeşini de alıp Aylin’i istemeye geleceklerini söyler. Düğünün davetsiz misafiri Ekber, Carolin’in peşini bırakmaya niyetli değildir. Bir iş teklifi ile yeni evlilerin kapısına dayanır.

21 Şubat 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 28 Şubat Fragmani izle

Küçük Sırlar 31. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 31.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 28 Şubat Pazartesi Fragmani izle, 31. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 28 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 28.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 31. Bölüm 28 Şubat Bölüm Özeti :

Çetin ve Cem Aslan nezaretten kurtulmayı başarırlar. Ama ikisi de ailelerine rezil olmuşlardır. Çetin barı açma işinden vazgeçmez. Bir şekilde gerdanlığı Ayşegül ve Su’dan almanın yolunu bulacağına emindir ve Cem Aslan’a bir plan önerir.
Ayşegül ve Su ise daha büyük bir entrika peşindedirler. Onları ailelerine rezil etmek ikisine de yetmemiştir.
Demir Müge’yle bir gece önceden tanışmış olmasına rağmen onu çok uzun zamandır tanıyor gibi hissetmektedir. Müge’nin rahatlığı Demir’i de rahatlatır. Sonunda Su’yu unuttuğunu düşünse bile, Su’nun kendini unutturmaya hiç niyeti yoktur.
Arzu ve Ali barışmıştır. Ali artık kendini biraz daha güvende hissetmektedir. Kafasını tek kurcalayan şey, Arzu’nun tekrar sahneye çıkacak olmasıdır. Diğer yandan Ali Ceyla’ya gerçekten kızgındır. Bu defa roller değişir ve Arzu, Ceyla ve Ali’yi, “kankaları” barıştırma görevini üstlenir.
Su, Cem Aslan ve Çetin’le buluşur. Çetin, Su’ya Ayşegül’ün ona kazık atmak üzere olduğunu söyler ve Su’yu Ayşegül’ün üzerine salar. Ayşegül hep ondan nefret etmiştir zaten. Su’yun Ayşegül’e olan güvenini sarsar. Su Ayşegül’ün üzerine saldırır. Çet ve Cem Aslan olanları keyifle izlerler. Su gerdanlığı Çet’e götürür. Çet sonunda istediğini elde etmiştir. Ama son gülen her zaman daha iyi güler.

20 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm 27 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 61.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27 Şubat Pazar Fragmani izle, 27 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 61. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 27.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 61. Bölüm 27 Şubat Bölüm Özeti :

Asmin kendini iyi hisseder, Fikret’ten izin alır, tekrar evine çocuklarının yanına döner. Asmin’in eve dönmesine çocuklar, Dildar çok sevinirler.
Nevin gelinliğini giyinmiş sürpriz nikah için hazırdır. Ancak Miran bu sürprizden hiç hoşlanmaz. Nevin kırılır, hayalleri yıkılır. Miran, “Benim geldiğim topraklarda ağa evleneceği zaman hazırlıklar aylar öncesinden başlar, böyle kaçak göçek evlenilmez” diyerek, Nevin’in gönlünü alır. Maryam’ın Güle ve Gabriel’i ayırma planı işe yaramıştır. Güle bu durumu Dildar ile paylaşır. Dildar Güle’ye akıl verir. Ancak bu ayrılık çok sürmez.
Altay’ın şirketini ve şantiyesini Miran’ın adamları basar. Her yeri yakıp yıkarlar, Miran’ın Altay’a mektubunu bırakırlar. Altay çok sinirlenir. Asmin Memo’yu okula bırakırken Miran Asmin’i görür ve takip eder. Miran Memo’ya Asmin’e vermesi için Miran’ın mektubunu verir.
Asmin başına geleceklerden habersiz Şirin’i parka götürür. Asmin’in hastaneden tanıdığı Sevgi ve keş sevgilisi parkta Asmin’i beklemektedir. Sevgi, Asmin’in kafasını karıştırır, kartını bırakır.
Fatma artık pavyonda çalışmak istemez, fakat çalışmak zorundadır. Miran’ı tanıyan bir adam Fatma’yı pavyonda görür. Fotoğraflarını çeker. Miran bu fotoğrafları görünce çok sinirlenir. Kılık değiştirerek Fatma’yı ziyarete gider. Acaba Fatma bu zor durumdan kurtulabilecek mi?
Asmin Miran’ın mektubundan dolayı yeni bir kriz geçirir. Evden kaçarak Sevgi’nin evine gider. Polisler baskın yapar, Asmin kendini karakolda bulur. Asmin yeni bir hayal kırıklığı, yeni bir yıkılışın ardından tekrar ayağa kalkabilecek mi? Yoksa hayatına uyuşturucunun esiri olarak mı devam edecektir?

19 Şubat 2011 Cumartesi

Lale Devri 22. Bölüm 26 Şubat Fragmani izle

Lale Devri 22. Bölüm Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat Fragmani izle, Lale Devri 22.Bölüm Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat 2011 Fragmani izle, Lale Devri 26 Şubat Cumartesi Fragmani izle, 22. Bölüm Lale Devri Fragmani izle, 26 Şubat Lale Devri Fragmani izle, Lale Devri 26.02.2011 Fragmani izle

Lale Devri 22. Bölüm 26 Şubat Bölüm Özeti :

Çınar’ın evlilik kararı karşısında şaşkına dönen Ilgaz’lar hemen hazırlıklara başlar. Her şey Çınar’ın istediği gibi büyük bir gizlilikle yapılacaktır. Böylece Yeşim, nikâhı öğrenmeyecek ve engel olmaya çalışamayacaktır.

Zehra’nın Çınar’la evleneceğinden haberi yoktur, öğrendiğindeyse Nedret Hala’ya hayır diyemez. Necip Bey, biricik oğlu Çınar’ın, sevmediği birisiyle evlenerek hayatını zindan etmesine izin vermeyecektir. İkbal’e rağmen Çınar’ı son kez uyarmaya kararlıdır.

Zümrüt, henüz kendine itiraf edemese de Necip’e aşık olmuştur. Kocasının güvenini kazanabilmek için Çınar’ın nikahını Yeşim’den saklayacaktır. Yeşim ise Çınar’a bir türlü ulaşamamaktadır.

Her koşulda Çınar’ın gölgesinde kalan ve bu durumdan nefret eden Reyhan, Çınar’ın hayatını düzene sokup, işlerin başına geçmesini istememektedir. Reyhan ilk kez ailesine ihanet eder ve söz konusu evliliği durdurabilecek tek kişinin kulağına nikâhın yerini fısıldar. Yeşim nikahı engelleyebilmek için çaresizce çabalayacaktır. Tam başardığını düşündüğü sırada ise kaderin ona hazırladığı yeni oyundan habersizdir.

17 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm 24 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 23.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24 Şubat Perşembe Fragmani izle, 23. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 24 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 24.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 23. Bölüm 24 Şubat Bölüm Özeti :

Hayatı hakkında söz sahibi olmak, kendi ayakları üstünde durmak isteyen Fatmagül çalışmaya karar veriyor.

Fatmagül, geçmişine ait son anıdan kurtulduğunda, Kerim aylardır beklediği en büyük umut ışığına kavuşur. Artık Fatmagül’le hislerini paylaşma konusunda daha cesaretlidir.
Fatmagül’ün korkmadan, güvenli bir hayat yaşamasını isteyen Ebe Nine, Reşat Yaşaran’a rest çeker. Yaşaranlar sonsuza kadar ailesinden, Fatmagül’den uzak duracaktır. Reşat Yaşaran’ın da tek isteği bu konunun tamamen kapanmasıdır. Herkes ortalığın sakinleşeceğine inanırken, Vural’ın Erdoğan’la ilgili korkularıysa rahat bir nefes almaya engeldir. Yaşaranlar’dan istediğini elde edemeyen Mustafa’yı şirket çıkışında Ebe Nine beklemektedir. Geçmişini geride bıraktığını söylemesine rağmen, Mustafa, Fatmagül’ü hayatından kolayca çıkarmayacağının ilk işaretlerini verecektir.
Kerim, Fatmagül’le anlaşmalı evliliklerini biraz olsun gerçeğe dönüştürme umuduyla alyans alır. Ancak Kerim’in bu adımı, Fatmagül’ün bıçak gibi kesen öfkesiyle son bulur. Fatmagül o yüzüğü elaleme göstermek için bile olsa takmayacaktır.
Hayatı hakkında söz sahibi olmak, kendi ayakları üstünde durmak isteyen Fatmagül çalışmaya karar verir. Erol’un yanında bulduğu iş Fatmagül’ün hayatında yepyeni bir sayfa açarken, Fatmagül kendisine güç verecek desteği Kerim’de bulacaktır.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Unutulmaz 72. Bölüm 23 Şubat Fragmani izle

Unutulmaz 72. Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat Fragmani izle, Unutulmaz 72.Bölüm Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat 2011 Fragmani izle, Unutulmaz 23 Şubat Çarşamba Fragmani izle, 72. Bölüm Unutulmaz Fragmani izle, 23 Şubat Unutulmaz Fragmani izle, Unutulmaz 23.02.2011 Fragmani izle

Unutulmaz 72. Bölüm 23 Şubat Bölüm Özeti :

Gösterim Saati: 22:45
Kanal:
Birbirinden nefret eden Harun ve Aras bu sefer farklı bir şekilde karşı karşıyalar. Hazar’ın Aras’a kurduğu ölümcül tuzağa engel olmak isteyen Harun bunda başarılı olacak mıdır?

Eda, Harun’u kendinden uzak tutmaya çalışırken Harun’un koyduğu kurallar karşısında çaresiz kalır. Madem Yağmur’u mutsuz edecek her şeyden kaçınacaklardır, o halde gerçek bir karı koca gibi davranmalıdırlar. Eda bir çıkmazın pençesindedir. Acı ve kıskançlık onu esir etmiştir.

Hala Batu’yla yaşadığı o korkunç gecenin etkisinde olan Melda, Harun’un Batu hakkında söylediklerini düşünmektedir. İçinden bir ses bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini söylemektedir. Ancak Batu’nun buna vereceği tepkiler ise genç kadını korkutmaktadır. Bu arada Türkan’ın ameliyat olmaya karar vermesi Cemil için umut veren bir müjdedir.

Eda’ya oynadıkları oyunun kurallarını kendisinin koyacağını kesin bir dille anlatan Harun’un Cemil’le yapacağı konuşma olayların gidişatını değiştirecektir. Ama değişmeyen tek şey Eda ve Harun’un çektiği amansız ıstıraptır. Çaresi olmayan bir ıstırap.

Batu, Burak’ı konuşturmak için yaptığı işkencenin dozunu artırırken, Burak da yakaladığı bir şansı değerlendirmek için harekete geçer. Ancak sonunda kendini hiç beklemediği bir yerde bulacaktır. Yanı başında ise sadece ölüm vardır.

Eda’nın Aras’la iş yapması sadece Harun’u germemektedir. Hayat’ta bu durumdan hiç hoşnut değildir. Ama Eda’ya olan sevgisi her şeyin üstesinden gelecektir. Aras, Eda’ya olan duygularını dizginlemeye çalışırken, Harun da Eda’nın çektiği büyük ıstıraba daha fazla dayanamayacağını anlamıştır. Cemil’le konuşmaya karar verir.

15 Şubat 2011 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 22 Şubat Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 22. Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 22 Şubat Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 22.Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 22 Şubat 2011 Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 22 Şubat Sali Fragmani izle, 22 Şubat Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, 22. Bölüm Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 22.02.2011 Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 22. Bölüm 22 Şubat Bölüm Özeti :

Sarhoş bir şekilde ve elinde tabancayla Balıkçı’nın karşısına dikilen Ali Kaptan tetiği çekmeye hazırdır. Nikah saati gelip geçtiği halde Ali Kaptan’ın ortalarda görünmemesi, başta Kemal olmak üzere herkesi iyice endişelendirir. Carolin ise gelinliği ile ortada kalmıştır. Onu sakinleştirmeyi kimse beceremez. Genç kadın büyük bir sinir krizi geçirir. Ancak tek kötü sürpriz bu değildir. Geciken nikahın bir de davetsiz misafiri vardır. Kötü haber tez duyulur. Cemile’ye de ulaşır. Aylin ise tercihini yapmıştır. Murat’ın kendisine evlenme teklifi etmek için gerekli hazırlıkların bir an önce yapılmasını ister. Bir de Soner’e alınacakların listesini gönderir. Aylin’deki bu hızlı değişim Soner’i çılgına çevirir. Üstelik Murat ile Aylin’in başbaşa çıkacakları romantik yemeğe maalesef o da katılmak zorunda kalır. Berrin’in ziyaretine ise beklenmedik bir isim gelir. Duydukları Berrin’in Ahmet’e olan son zamanlardaki davranışlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur.

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmani izle

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 30.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 21 Şubat Pazar Fragmani izle, 30. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 21 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 21.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 30. Bölüm 21 Şubat Bölüm Özeti :

Ayşegül ve Su ne yapacaklarına karar verene kadar, Ayşegül gerdanlığı otelde bir kasaya saklar. Cem Aslan gerdanlığın olmadığını fark edince çıldırır. Çet’e haber verir. İkisi de büyük panik içindedir. Eğer o gerdanlığı bulamazlarsa, tüm bar hayallerine veda etmek zorundadırlar. Ama Çetin’in pes etmeye niyeti yoktur.
Ali kıskanmasına rağmen Arzu’ya dönmeyince, Arzu ağlayarak Ceyla’dan yardım ister. Bu akşam sevgililer günüdür ve Ali’yi kaybetmekten çok korkmaktadır. Ceyla önce ne yapacağını bilemez. Ali ile beraber bir sevgililer günü geçirme fırsatını Arzu için feda edecek midir?
Demir de Sevgililer Günü için bir parti hazırlamaktadır. Diğer yandan aklı hala Su’dadır ama ona her güvendiğinde pişman olmuştur. Artık öfkelidir. Onu unutmak için karşısına çıkan bir fırsatı değerlendirir. Oysa Su bundan habersiz, Demir’in kapısının önüne kadar gitmeyi göze almıştır.
Çetin, gerdanlığın onda olduğunu öğrenince Ayşegül’ün kendisine olan zaafını kullanmaya kalkar. Ayşegül ona inanır. Çet işleri yoluna sokmuş gibidir. Ama Ayşegül’le oynamanın ne demek olduğunu tam da o esnada anlayacaktır.

13 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm 20 Şubat Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 60.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20 Şubat Pazar Fragmani izle, 20 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 60. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 20.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 60. Bölüm 20 Şubat Bölüm Özeti :

Nevin Miran’la yaşayacakları aşk yuvasını tutmuştur. Miran Keje bebeği kucağına alacağı zamanı sabırsızlıkla beklemektedir. Fatma kaldığı otelde çalışan Bekir’le dertleşir, Bekir sana bir iş ayarladım der. Fatma sevinir, ancak pavyonda çalışacağından haberi yoktur…
Asmin ve Altay güzel günler geçirmektedirler. Asmin doktoru Fikret’ten izin alır, çocuklarıyla birlikte Uludağ’a tatile giderler. Asmin tatilde de içindeki canavardan kurtulamaz. Tatilleri rezil olur.
Miran trenin penceresinden akıp giden manzaraya dalıp Asmin’in hayalini kurar. Nevin Keje bebeği alıp babasının evininden ayrılır. Atıf Miran’ın İstanbul’a geldiğini öğrenir, bunu Altay’la paylaşır. Altay bu haberi duyunca huzursuz olur.
Maryam, Gabriel ve Güle’yi ayırmak için oyun oynar. Acaba Güle ve Gabriel bunun tuzak olduğunu anlayabilecek mi?
Asmin ve Altay’ın ailece gittikleri Uludağ tatil görüntülerini Asmin’i hastaneden tanıyan Sevgi ve keş sevgilisi Adnan izler. Asmin’in kendisine hazırlanacak tuzaktan haberi yoktur.
Miran sonunda İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’da saklanabilmek için acaba nasıl bir yol bulacak? Nevin Miran’dan habersiz nikah hazırlıkları yapmaktadır. Miran bu sürprizden hoşlanacak mı?
Asmin tekrar kliniğe geri dönmüştür. Günlüğüne yazdığı gibi bu canavarı yenebilecek mi tekrar hayata katılacağı çocuklarına sarılabileceği günlere kavuşabilecek mi?

12 Şubat 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmani izle

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat Fragmani izle, Kavak Yelleri 150.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat 2011 Fragmani izle, Kavak Yelleri 19 Şubat Cumartesi Fragmani izle, 150. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 19 Şubat Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 19.02.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 150. Bölüm 19 Şubat Bölüm Özeti :

Aslı ile Efe, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açıyorlar.

Efe ile Aslı, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açarlar. Aslı’nın, Ayşe’nin ölümü ile ilgili savcılığa gitmesi gerekmektedir. Aslı savcılıkta zor anlar yaşar. Efe çok istemesine rağmen Aslı’nın yanında olamaz. Güven ise Aslı’yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Bununla birlikte Rıfat ve oğulları ceza almadan kurtulmanın bir yolunu ararlar. Aslı onları engelleyebilecek mi?
Deniz, baba olacağını öğrenmiştir. Özge ise Deniz’i kaybetmemek için elinden geleni yapar. Deniz, Özge ile yollarını ayırır ve Mine’ye sürpriz bir teklifte bulunur. Özge ise Deniz’in peşini bırakacak gibi değildir. Bununla birlikte, Mine’nin hamileliğini Duygu da öğrenir. Mine, Duygu’nun elinde oyuncağa dönüşür. Mine’nin intikamı fena olacaktır.
Güven, Aslı’yı mutlu etmek için elinden geleni yapar. Aslı’dan bir umut beklediğini dile getirir. Aslı’nın söyleyecekleri ise Güven’in kalbinde derin bir yara açar.

11 Şubat 2011 Cuma

Gönülçelen 40. Bölüm Fragmani izle

Gönülçelen 40. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat Fragmani izle, Gönülçelen 40.Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat 2011 Fragmani izle, Gönülçelen 18 Şubat Cuma Fragmani izle, 40. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 18 Şubat Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 18.02.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 40. Bölüm 18 Şubat Bölüm Özeti :

Ceren’in Murat’ın yeni sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla beraber Hasret büyük bir şok yaşar. Bunun aslında Murat’ın bir oyunu olduğundan habersizdir. Hasret büyük bir kıskançlık ve rekabet duygusuyla kendi planını kurar. Ancak olaylar beklediği gibi gelişmeyecektir. Ceren bir yandan bu oyundaki rolünü oynarken bir yandan da Murat’ı harekete geçirmeye çalışır. Ona göre Murat gidip Hasret’le her şeyi açık açık konuşmalıdır! Hasret ve Levent’in Nesrin’lere geldiği bir akşam Hasret en büyük kıskançlığını yaşar. Gecenin sonunda ise hem Murat hem de Hasret eskilere gidecektir!

Kobra mahallede seçim anketi yaptırır. Sonuçları görünce B planını uygulamaya koyar! Nakiye ise gizemli sevgilisinin izini sürmeye devam eder. Ona çok yaklaşmıştır!

10 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 17 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 22. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 22.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17 Şubat Perşembe Fragmani izle, 17 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 22. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 17.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 22. Bölüm 17 Şubat Bölüm Özeti :

Mustafa ve Fatmagül, yaşananlardan sonra ilk kez karşı karşıya geliyor.

Mustafa ve Fatmagül, yaşananlardan sonra ilk kez karşı karşıyadır. Aylar önce, yanan bir evin önünde sessiz vedalaşanlar, şimdi, Fatmagül’ün bir başkasıyla evli olduğu evin önünde konuşurlar. Fatmagül geçmişiyle yüzleşir. Mustafa, karşısında bambaşka bir Fatmagül bulacaktır. Polislerle birlikte karakola gitmek üzere evden çıkan Kerim, Mukaddes’ten Mustafa’nın eve kadar geldiğini öğrenince çılgına döner. Fatmagül’ü korumak için eve koşar. Artık her şeyi göze almıştır. Öte yandan, Reşat Yaşaran olayların kontrolünü tekrar ele geçirebilmek için yeni hamleler yapar. Kerim’i ve Fatmagül’ü durdurmanın kolay olmayacağını artık çok iyi bilmektedir. Fatmagül’le yaşadığı yüzleşmenin ardından, öfkesi bilenen Mustafa, intikamını parayla güçlenerek almaya karar verir. Ancak fiyatını kendi belirleyecektir. Bir kez daha Reşat Yaşaran’ın karşısına çıkar. Yalnız o gün Reşat Yaşaran’ın bir beklenmedik ziyaretçisi daha olacaktır.
Duyguları gün geçtikçe değişen Fatmagül, Kerim’e güvendiğini hisseder ama bunu kendisine bile itiraf edememektedir. Kerim’e hiçbir umut vermemeye kararlıdır. Ama çok geçmeden Kerim’in dilekleri gerçek olur. Fatmagül’den beklediği işaret sonunda gelecektir.

8 Şubat 2011 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 21. Bölüm Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 21. Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 15 Şubat Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 15 Şubat 2011 Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 15 Şubat Sali Fragmani izle, 15 Şubat Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, 21. Bölüm Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 15.02.2011 Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 21. Bölüm 15 Şubat Bölüm Özeti :

Balıkçı ile Ali arasında yaşananlardan sonra Cemile işe gidemez. Ancak onun fikrini değiştirecek bir misafir kapısını çalar. Mete için okulda büyük gün gelmiştir. Liseler arası müzik festivalinde okulu temsil etmek üzere Mete ve Necati’nin ekibi, okul yönetimi ve öğrencilerin karşısına çıkarlar. Ancak Necati kaybetse bile yine de onun kazanmasını sağlayacak bilgeye sahip olduğu için çok rahattır. Aylin ise kararını değiştirmiştir. Duydukları karşısında çok şaşıran Soner, Aylin’deki bu ani değişime bir anlam verememektedir. Ahmet ise Berrin’i yumuşatmanın yollarını arar. En sonunda onu konuşmaya ikna eder. Ali Kaptan’ın aklı, hâlâ istememesine rağmen Balıkçı’nın yanında çalışan Cemile’dedir.

7 Şubat 2011 Pazartesi

Küçük Sırlar 29. Bölüm Fragmani izle

Küçük Sırlar 29. Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat Fragmani izle, Küçük Sırlar 29.Bölüm Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat 2011 Fragmani izle, Küçük Sırlar 14 Şubat Pazartesi Fragmani izle, 29. Bölüm Küçük Sırlar Fragmani izle, 14 Şubat Küçük Sırlar Fragmani izle, Küçük Sırlar 14.02.2011 Fragmani izle

Küçük Sırlar 29. Bölüm 14 Şubat Bölüm Özeti :

Su kendini biranda Çetin’in kollarının altında bulur. Neler olduğunu anlayamaz. Daha sonra bunun Fikriye’nin skandalı örtmek için kurduğu bir oyun olduğunu anlar. Fakat bu oyun Su’nun ve Demir’in arasını tekrar açar.
Çetin basında Su ile görünerek, Fikriye ile yaptığı anlaşmaya uymuştur. Fakat Aslan Cem’in B planı, Çetin’in Fikriye hanımı umursamamasını sağlar.
Ali ve Arzu’nun arası iyice açılmıştır. Ali Arzu’yla barışmama konusunda kesin kararlıdır. Çaresiz kalınca, Arzu Ceyla’ya koşar. Ceyla hiç istemese de ona yardım için bir plan yapar. Ama Ali bu duruma ne tepki verecek?
Ayşegül, Su ve Çetin’in oyunlarını çözmüştür. Uzun zamandır beklediği şey gerçekleşmiş ve Çetin, Su’dan ayrılmıştır. Çetin’in karşısına çıkar ve ona beraber dünyayı yerinden oynatmayı teklif eder.
Çetin ortalıkta Heves’le görünerek Su’dan tekrar intikam alırken, anlaşmayı bozmak için erken davrandığının farkında değildir.
Çetin’e olan öfkesi Su’nun gözünü öylesine karartır ki bu uğurda en büyük düşmanının ayağına gitmekten çekinmez. Fakat Ayşegül’ün kararı hepsinin geleceğini belirleyecektir.

6 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bir Hayal 59. Bölüm Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 59. Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Şubat Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 59.Bölüm Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Şubat 2011 Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13 Şubat Pazar Fragmani izle, 59. Bölüm Aşk Bir Hayal Fragmani izle, 13 Şubat Aşk Bir Hayal Fragmani izle, Aşk Bir Hayal 13.02.2011 Fragmani izle

Aşk Bir Hayal 59. Bölüm 13 Şubat Bölüm Özeti :

Asmin Fikret’e ve polislere kendisine mal getiren Sevgi’nin adını verir. Sevgi yakalanır. Acaba bundan sonra Asmin’e zarar verebilecek mi? Altay kendisini sıkıştıran Miran’ın adamlarından kurtulmayı başarabilecek mi? Fatma Miran’ı ihbar eder. Miran peşine düşen jandarmalardan kurtulmayı başarır. Nevin tutukevinden çıkar. Çıkışta gazetecilere Asmin’in iyice delirdiğini söyler. Asmin bunu en kötü zamanda öğrenir. Kendisini ziyarete gelen çocuklarının önünde kriz geçirir. Asmin acaba bu durumu daha sonra düzeltebilecek midir? Nevin’in babası Arif, Keje bebeği görünce yumuşar. Asmin’i annesi teselli eder, çocukları tekrar ziyarete gelir. Asmin’i alıp eve götürürler. Fatma İstanbul yollarına düşer. Acaba İstanbul’da kendine bir çıkış yolu bulabilecek midir? Güle Gabriel’le evlilik yıldönümü için yemeğe çıkar. Fakat yemekte kötü bir sürprizle karşılaşırlar. Nevin İstanbul’a doğru yola çıkan Miran’la kendisine ev tutar. Günlüğüne çok mutlu olduğunu yazan Asmin’i acaba bundan sonra neler bekliyordur?

5 Şubat 2011 Cumartesi

Kavak Yelleri 149. Bölüm Fragmani izle

Kavak Yelleri 149. Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 12 Şubat Fragmani izle, Kavak Yelleri 149.Bölüm Fragmani izle, Kavak Yelleri 12 Şubat Cumartesi Fragmani izle, Kavak Yelleri 12 Şubat 2011 Fragmani izle, 149. Bölüm Kavak Yelleri Fragmani izle, 12 Şubat Kavak Yelleri Fragmani izle, Kavak Yelleri 12.02.2011 Fragmani izle

Kavak Yelleri 149. Bölüm 12 Şubat Bölüm Özeti :

Deniz, Mine, Efe ve diğerleri eski günlere geri dönüyorlar ve eğlenceli anlar yaşıyorlar.

Aslı toprak altında, çaresizce ölümü beklemektedir. Aslı bu durumdan nasıl kurtulacak? Diğer tarafta Efe ile Güven, kır evindedirler ve yüzlerine bir silah doğrultulmuştur. Efe silahın üzerine yürür. Diğer tarafta Metin, Ali ile Alp’in peşindedir.

Deniz ile Özge arasındaki kavga büyür. Deniz, Mine’ye laf söyletmez. Deniz’in bu davranışları Mine’nin hoşuna gider. Bütün bunlar olurken Aslı’nın başına gelenler tüm konağa yayılır. Deniz, Aslı ile ilgilenirken bir telefonla Özge’ye gider. Karşılaştığı manzara Deniz’i şaşırtır. Deniz ile Özge ilişkisi çatırdamaktadır.

Deniz ve diğerleri eski günlere geri dönerler. Üzerlerindeki kötü enerjiyi atmak isterken eğlenceli anlar yaşarlar. Mine, Deniz’i evine davet eder. Ona hayatının filmini izletecektir. Efe ile Aslı arasında ise geç kalan bir hesaplaşma yaşanır.

4 Şubat 2011 Cuma

Gönülçelen 39. Bölüm Fragmani izle

Gönülçelen 39. Bölüm Fragmani izle, Gönülçelen 11 Şubat Fragmani izle, Gönülçelen 11 Şubat 2011 Fragmani izle, Gönülçelen Bölüm 11 Şubat Cuma Fragmani izle, 39. Bölüm Gönülçelen Fragmani izle, 11 Şubat Gönülçelen Fragmani izle, Gönülçelen 11.02.2011 Fragmani izle

Gönülçelen 39. Bölüm 11 Şubat Bölüm Özeti :

Hasret her geçen gün Levent’le nişanlanma kararını daha fazla sorgulamaya başlar. Bu konudaki en açık ve samimi eleştiriyi Gülnaz ve Saime’den alacaktır... Öte yandan albümle ilgili hazırlıklar son sürat devam etmektedir. Hasret’in katıldığı radyo programına sürpriz bir isim telefonla bağlanır... Tüm bu çalışmalardan çok yorulan Hasret hiç beklemediği bir anda Murat’ı yanında bulur. Birlikte küçük bir yolculuğa çıkarlar. Hasret bu yolculuğun sonunda büyük bir şok yaşayacaktır!

Kobra ve Gülnaz’ın muhtarlık yarışında işler kızışmıştır. Her ikisi de kendi yandaşlarını toplar. Bu mücadelenin sonunda büyük bir kavga kopar... Nakiye ise gizemli aşığından buluşma teklifi alır!

3 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat 2011 Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10 Şubat Perşembe Fragmani izle, 21. Bölüm Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, 10 Şubat Fatmagülün Suçu Ne Fragmani izle, Fatmagülün Suçu Ne 10.02.2011 Fragmani izle

Fatmagülün Suçu Ne 21. Bölüm 10 Şubat Bölüm Özeti :

Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş ediyor.

Mustafa inanmak istediği gerçeklerin koca bir yalandan ibaret olduğunu, en nefret ettiği kişiden, Kerim’den öğrenir. Artık suçlular da, gerçekler de ortadadır. Kerim ise Mustafa karşısında, Fatmagül’ü korumak için kendi hayatını bile gözden çıkarır. Kerim’in hayatından endişe eden Ebe Nine, tüm engellemelere rağmen polise gider. Ebe Nine’nin iddiaları kafaları karıştıracak kadar ciddidir. Kerim’in Mustafa’ya gerçekleri itiraf ettiği öğrenildiğinde, başta Fatmagül olmak üzere, herkes korku ve telaşı aynı anda yaşar. Son gelişmelerden habersiz olan Reşat Yaşaran’ın, Kerim ve Fatmagül’e karşı planları kendi felaketiyle sonuçlanır. Mustafa’nın öfkesinin hedefi Selim olur. Adaletin yerini bulmasını isteyen Ebe Nine mücadelesini sürdürür. Fatmagül de hayatı ile ilgili kararları artık kendi vermek ister. Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş eder. Fatmagül’ün hayatının en karanlık anı, şimdi Reşat Yaşaran ile Mustafa arasında yeni bir pazarlığın konusudur. Mustafa kaderini değiştirecek tercihini yaptığında, Fatmagül’le karşı karşıya gelecektir.

1 Şubat 2011 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 20. Bölüm 8 Şubat Fragmani izleÖyle Bir Geçer Zamanki 20. Bölüm 8 Şubat Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 20. Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 8 Şubat Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 20.Bölüm Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 8 Şubat 2011 Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 8 Şubat Sali Fragmani izle, 20. Bölüm Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, 8 Şubat Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmani izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 08.02.2011 Fragmani izle

Öyle Bir Geçer Zamanki 20. Bölüm 8 Şubat Bölüm Özeti :

Cemile’yi Balıkçı ile gören Ali Kaptan kıskançlık krizine girer. Cemile’nin çalışmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye şaşırtıcı itiraflarda bulunur. Kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olan Cemile, onun verdiği parayı yine almaz ve Balıkçı’nın önerdiği iş teklifini kabul eder. Ancak bütün aileyi, özellikle de Osman’ı, Ali’ye ağızlarından bir şey kaçırmamaları için sıkı sıkı tembihler. Evin zor yaşam koşulları Aylin’i yeni bir karar almaya iter. Fakat Aylin, kendine gidecek yanlış bir kapı seçer. Yaptığı bu seçim genç kızın kalbini derinden yaralar. Müzik yarışmasına hazırlanan Mete’nin gitardaki yeteneği Necati’yi fena korkutur. Bileğinin hakkı ile Mete’yi alt edemeyeceğini anlayan Necati onun açığını kollamaya başlar. Ahmet ile Amina’yı başbaşa gören Berrin çok kırılır. Ahmet ile Berrin’in ilişkileri Amina nedeniyle gerilirken uzun zamandır fırsat kollayan Hakan, Ahmet’in konuşmasını sabote etmek için harekete geçer. Hakan’ın öfkesinden Berrin de nasibini alır. Yaptığı seçim sonrası büyük hayal kırıklığına uğrayan Aylin, son çare Soner ile konuşmaya gider. Yeni işine alışmaya çalışan Cemile’nin korktuğu daha ilk günden başına gelir. Bu kötü sürpriz ile Cemile neye uğradığını şaşırırken, Carolin de büyük bir şok içersindedir. Carolin ile evlilik hazırlıkları yapan Ali Kaptan, nikah konusunda fikrini değiştirir.